Netherlands

Theo Lutgendorff versterkt Health and Life-team Aon

 

Rotterdam, 29 maart 2017 - Theo Lutgendorff (49) versterkt per 1 april het Health and Life-team van Aon Benfield, onderdeel van verzekeringsmakelaar en risicoadviseur Aon Nederland. Lutgendorff gaat verzekeraars en pensioenfondsen adviseren in Nederland en de Scandinavische landen. Daarnaast gaat hij zich toeleggen op het beheren van grote klanten en de verdere ontwikkeling van de klantenportefeuille op het gebied van traditionele en Solvency II-gerelateerde herverzekeringsoplossingen.

Lutgendorff heeft in zijn carrière uitgebreide kennis en ervaring opgedaan bij Aon Consulting (thans Aon Hewitt) waar hij in de periode 1994 tot 2010 verschillende nationale en internationale verantwoordelijke posities vervulde. Sindsdien is hij onder andere verantwoordelijk geweest voor enkele gespecialiseerde afdelingen bij Zurich Global Life in Zwitserland.

Het team in Nederland bestaat met de komst van Lutgendorff uit 28 multidisciplinaire herverzekeringsspecialisten. Het kantoor in Amsterdam heeft zich sinds 2010 gespecialiseerd in herverzekeringsoplossingen voor kortleven, langleven, arbeidsongeschiktheid, zorg en kapitaalintensieve herverzekering (Solvency II).

Over Aon Benfield
Aon Benfield is marktleider in herverzekeringsmakelaardij en bemiddelt tussen verzekeraars, herverzekeraars, pensioenfondsen, pools en captives. Aon Benfield maakt deel uit van Aon plc. Aon plc, genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE:AON), is een toonaangevende wereldwijde adviseur op het gebied van risicomanagement, makelaar van (her)verzekeringen en biedt HR-oplossingen en outsourcing services. Onze organisatie heeft wereldwijd meer dan 72.000 medewerkers in ruim 120 landen en heeft maar een doel: het innovatief ondersteunen van klanten op het gebied van risico’s en mensen. We empower results: wij delen onze kennis en data, zodat klanten zich kunnen blijven bezighouden met succesvol ondernemen.