Netherlands

Astrid van Helvoort benoemd tot Director Business Development Brainport Eindhoven bij Aon

 

Rotterdam, 11 maart 2019 - Astrid van Helvoort (49) wordt per 18 maart benoemd tot Director Business Development bij risico- en verzekeringsadviseur Aon. Ze wordt verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de zakelijke dienstverlening van Aon in Brainport Eindhoven.

Coen Mom, directielid bij Aon is zeer verheugd met de versterking van het team in deze regio: “Met de komst van Astrid versterkt Aon de focus op de regio Zuidoost-Brabant. Vanuit Aon’s regiokantoor in Eindhoven richt zij zich op Brainport Eindhoven en de High Tech Campus waar onze risk desk voor start-ups en scale-ups is gevestigd. Met haar kennis en ervaring zal zij Aon verder positioneren als de lokale kennisexpert en dienstverlener met sterke nationale en internationale ondersteuning.”

Astrid van Helvoort is zeer enthousiast over haar aanstelling: ‘Ik ben blij in Brainport Eindhoven, één van de slimste regio’s van de wereld, aan de slag te mogen. Er zijn dertien brain belts op de wereld waarvan één in Nederland; in Eindhoven gebeurt het. We hebben aan ambitie en aandacht geen gebrek. Deze regio heeft groeicijfers die de rest van Nederland doet verbleken en als enige provincie in Nederland worden hier de investeringstargets in R&D behaald. Door deze uitgangspunten te combineren met de jarenlange ervaring in de regio én de oneindige expertise van Aon kunnen we klanten beter informeren, essentiële inzichten bieden en helpen in hun besluitvorming. Dit past bij het doel van Aon om leidend te blijven in innovatie op het gebied van risico- en verzekeringsoplossingen.

Van Helvoort brengt meer dan 20 jaar ervaring mee op het gebied van sales, strategie, het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen en het uitbouwen van netwerken en teams. Zij is afkomstig van Van Lanschot Chabot Mandema waar zij zeven jaar werkte als Directeur Bedrijven & Instellingen en heeft gebouwd aan de nieuwe strategie en transformatie naar risicomanagement. Daarvoor werkte zij 15 jaar bij Nationale-Nederlanden waarvan de laatste 7 jaar als Rayondirecteur.