Netherlands

Bob Reichenfeld neemt na 14 jaar afscheid van Aon

 

 

Rotterdam, 26 juni 2019 - Bob Reichenfeld, CEO van Aon’s Reinsurance Solutions neemt per 1 juli afscheid van Aon Nederland.

In de afgelopen 14 jaar heeft Reichenfeld een sleutelrol vervuld in de doorontwikkeling van de herverzekeringstak van Aon, waarmee verzekeraars zich kunnen beschermen tegen grote risico’s en schades.Totdat de opvolger bekend is, wordt de portefeuille waargenomen door Andrew Secker, CEO Benelux & Nordic Countries van Aon’s Reinsurance Solutions.

Bob Reichenfeld over zijn vertrek: "Ik ben enorm trots op het team en resultaat dat ik achterlaat. Het voelt als een natuurlijk moment om het stokje over te dragen. Na 14 jaar Aon is het tijd voor mij om de balans op te maken voor een volgende uitdaging in mijn carrière. Ik heb genoten van het ondernemerschap, het bouwen van teams, het doorontwikkelen van de expertise en de ruimte om al dat moois te doen binnen Aon. We hebben fraaie resultaten behaald als team en onze leidende marktpositie versterkt. Het is nu tijd voor iets nieuws, maar ik ga mijn team, klanten en markten zeker missen."

Marc van Nuland, Country Manager Aon Nederland: "Ik ben Bob Reichenfeld dankbaar voor zijn jarenlange betrokkenheid bij Aon. Mede dankzij zijn visie en inzet heeft Aon’s Reinsurance Solutions zijn positie versterkt en uitgebouwd als marktleider in Nederland op het gebied van Herverzekering Schade, Leven, Inkomen en Zorg. Wij wensen Bob veel succes bij zijn volgende carrièrestap."

[Error loading the control 'eloquadownloadform', check event log for more details]