Netherlands

Coen Mom vertrekt bij Aon

 

Rotterdam, 16 mei 2019 - Coen Mom, Chief Affinity & SME bij Aon Nederland vertrekt bij Aon op 1 september 2019. Nu de integratie van UMG binnenkort succesvol wordt afgerond, zit zijn belangrijkste taak erop. Coen Mom begon november 2008 als CEO bij de Unirobe Meeùs Groep, en begeleidde de hele overgang naar Aon. Zijn taken worden na zijn vertrek waargenomen door Marc van Nuland, Country Manager Aon Nederland.

Coen Mom zegt over zijn vertrek: “Ik ben erg trots op hoe de Unirobe Meeùs Group naadloos is geïntegreerd in de Aon-organisatie. Onze loyale klanten en trouwe medewerkers ben ik enorm dankbaar voor de steun gedurende de afgelopen ruim 10 jaar. Samen hebben we een echt betekenisvol en modern klantbedrijf gebouwd. Nu de integratie is voltooid, is dit een natuurlijk moment voor een nieuwe stap in mijn werkzame leven. Ik bedank mijn collega’s voor de uitermate prettige samenwerking in al die jaren.”

Marc van Nuland, Country Manager Aon Nederland: “Ik ben Coen dankbaar voor zijn betrokkenheid en inzet voor Aon. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij de integratie van UMG in de Aon-organisatie. Ik ben Coen erkentelijk voor zijn inzet en gerealiseerde resultaten en wens hem veel succes”.