Netherlands

Martin Nuninga benoemd als broking director Aon Corporate Wellness

 

Managementteam Aon Corporate Wellness op volle sterkte

Rotterdam, 4 april 2019 Bij Aon Corporate Wellness is Martin Nuninga op 1 maart gestart als broking director. Net voor de jaarswisseling trad Nicolle van Rossum al toe als client director tot het managementteam van ditzelfde bedrijfsonderdeel. Aon Corporate Wellness houdt zich bezig met health & wellbeing-oplossingen voor werkgevers, zoals zorg- en inkomensverzekeringen, casemanagement en vitaliteitsprogramma’s. Het managementteam van dit onderdeel van Aon is met de komst van Nuninga en Van Rossum op volle sterkte.

Martin Nuninga

Martin Nuninga (39) is aangesteld als broking director Corporate Wellness bij Aon Nederland. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de brokingstrategie en productontwikkeling op het gebied van zorg-, inkomens-, verzuim- en ongevallenverzekeringen in Nederland. Nuninga onderhoudt zowel de primaire contacten met de verzekeringsmarkt als met het Aon volmachtbedrijf One Underwriting. Nuninga werkt sinds 2002 bij Aon. In zijn vorige functie was hij bij Global Benefits verantwoordelijk voor het Nederlandse team en de brokingstrategie met internationale (her)verzekeraars.

Nicolle van Rossum

Nicolle van Rossum (45) is per 1 december benoemd tot client director Corporate Wellness bij Aon Nederland. In deze functie is ze verantwoordelijk voor de commerciële strategie en klantbediening op het gebied van zorg-, inkomens- en verzuimverzekeringen en dienstverlening rondom duurzame inzetbaarheid in Nederland. Zij stuurt in deze functie de binnen- en buitendienst aan binnen CW (ruim 70 fte). Van Rossum heeft ruime managementervaring in de financiële dienstverlening. Zij vervulde diverse managementfuncties op het gebied van marketing, operations en sales bij VvAA, waaronder als directeur Leven, Zorg en Inkomensverzekeringen en Senior Manager Advies en Diensten.


 

Managementteam Aon Corporate Wellness

Met de aanstelling van Van Rossum en Nuninga is het managementteam van Aon Corporate Wellness op volle sterkte. Het team bestaat uit:

  • Dora Horjus, managing director
  • Marlon Molster, manager casemanagement
  • Martin Nuninga, broking director
  • Nicolle van Rossum, clients director
  • Bas van der Tuyn, manager propositions & business development

“De relevantie van de adviezen, diensten en oplossingen van Corporate Wellness is groter dan ooit. Vitale, productieve en gekwalificeerde medewerkers zijn voor organisaties van levensbelang om succesvol te kunnen zijn. Zeker nu met krapte op de arbeidsmarkt en nieuwe generaties met meer wensen op het gebied van gezond werken. Met dit managementteam heb ik de overtuiging dat we onze klanten, uiteenlopend van start-up’s in de high-tech omgeving in Eindhoven, tot familiebedrijven en grote multinationals, daar optimaal in kunnen ondersteunen,” zegt Dora Horjus, managing director Corporate Wellness bij Aon. “Met de komst van Martin, Nicolle en eerder ook al Bas hebben we een slagvaardig managementteam dat ook nieuwe concepten op het gebied van wellbeing & gezondheid, verzuim & vitaliteit en employee benefits een versnelling gaat geven.”

Op de foto van links naar rechts: Bas van der Tuyn, Marlon Molster, Martin Nuninga, Dora Horjus en Nicolle van Rossum