Netherlands

Nieuwe benoemingen bij risico- en verzekeringsadviseur Aon

 

 

Rotterdam, 2 april 2019 Bij risico- en verzekeringsadviseur Aon zijn Mariëlle van de Weijenberg en Milan Babin benoemd tot Managing Director van respectievelijk Aon Professional Services (APS) en SME Noord West bij Aon.

Mariëlle van de Weijenberg

Mariëlle van de Weijenberg (53) is per 1 april 2019 benoemd tot Managing Director Aon Professional Services bij Aon. Zij wordt verantwoordelijk voor de aansturing van het team van APS dat bestaat uit 24 specialisten op het gebied van broking, claims, operations en client managers en de verdere uitbouw van de leidende positie die Aon heeft voor advocaten, notarissen en accountants.

Van de Weijenberg heeft meer dan zesentwintig jaar ervaring in de advocatuur en, als opdrachtgever, in de verzekeringsindustrie. Zij vervulde diverse managementfuncties, waaronder bij Heijmans N.V. Daarvoor was zij als advocaat werkzaam bij verschillende kantoren vanuit de vastgoed– en bouwpraktijk. Tot voor kort was Van de Weijenberg werkzaam als General Counsel bij Loyens en Loeff N.V. “Met mijn jarenlange ervaring binnen de juridische sector wil ik het team van Professional Services verder versterken en de verbondenheid met klanten naar een hoger niveau brengen.”

“Ik ben bijzonder verheugd met de aanstelling van Mariëlle,” zegt Stefan Weda, Chief Commercial Officer van Aon. “Met haar komst kan Aon de toegevoegde waarde voor onze klanten vergroten. De ervaring die zij meebrengt, zal ervoor zorgen dat Aon Professional Services blijft doorgroeien op dit vlak. Met Mariëlle hebben we iemand aan boord gekregen die Aon met haar inzichten vanuit klantperspectief verder gaat helpen.”

Milan Babin

Milan Babin (41 jaar) is per 1 april benoemd tot Managing Director SME Noord-West bij Aon. Hij wordt verantwoordelijk voor de MKB-klantportefeuille in de noordelijke Randstad en zal mede invulling geven aan de versterking van de leidende rol van Aon. Daarnaast maakt Babin onderdeel uit van het managementteam van SME.

“De Randstad is een van de snelst groeiende en meest dynamische gebieden binnen Nederland. Hier wordt economisch het verschil gemaakt door bedrijven die durven innoveren, creëren en samenwerken,” zegt Babin. “Het is een geweldige kans om bij te dragen aan het succes van de regio door het vertalen van de power in kennis en kunde van Aon naar een passende, maar vooral ook persoonlijke dienstverlening aan relaties.”

Hiervoor werkte Babin bij Havelaar & van Stolk in Rotterdam als Manager Zakelijke Markt. Milan heeft jarenlang relatie- en managementervaring opgebouwd bij IAK Verzekeringen in Eindhoven. In zijn laatste jaren bij IAK was hij actief als Teammanager Bedrijven.

“Met Aon’s jarenlange ervaring en expertise in de regio kunnen we klanten nog beter informeren, essentiële inzichten bieden en helpen in hun besluitvorming,” zegt Coen Mom, directielid bij Aon. “Dit past bij het doel van Aon om leidend te blijven in innovatie op het gebied van risico- en verzekeringsoplossingen. Met Milan hebben we iemand in huis gehaald die dat verder vorm gaat geven.”

Mariëlle van de Weijenberg en Milan Babin