Netherlands

Risico- en verzekeringsadviseur Aon heeft er met Arno Gabriël, Linsey van Rijn en Jacco Euser drie nieuwe aanwinsten bij.

 

Rotterdam, 7 juli 2021 – Risico- en verzekeringsadviseur Aon heeft er met Arno Gabriël, Linsey van Rijn en Jacco Euser drie nieuwe aanwinsten bij. Zij zijn respectievelijk aangesteld als Managing Director, Senior Broker Cyber en HR Manager. Waar het afgelopen jaar als gevolg van COVID-19 vooral in het teken stond van voorzichtigheid, gaat de blik nu weer vol op de toekomst. Marc van Nuland, Country Manager Aon Nederland: “De drie nieuwe aanwinsten voegen zich bij een steeds groter wordende groep nieuwe collega’s, waar wij de volgende stappen mee denken te zetten. Inmiddels hebben wij in korte tijd dertig nieuwe specialisten aangenomen en zoeken we naar meer nieuwe collega’s om onze klanten te kunnen helpen.”

Arno Gabriel

Arno Gabriël (48) is per 15 juni benoemd tot Managing Director Capital & Risk bij Aon’s Reinsurance Solutions en toegetreden tot het management team. Vanuit deze rol gaat hij zich richten op het uitbouwen van de lokale expertise op het gebied van catastroferisico’s en klanten ondersteunen op de snijvlakken van herverzekering, kapitaalbeheer en risicomanagement. Aon’s Reinsurance Solutions is gespecialiseerd in herverzekeringsoplossingen voor levens-, inkomens-, schade- en zorgverzekeraars en kapitaalintensieve herverzekeringen (Solvency II). Arno Gabriël heeft als actuaris en risk manager uitgebreide en diepgaande kennis en ervaring opgebouwd in risk & capital management voor verzekeraars en herverzekeraars. Eerder werkte hij onder meer als Manager bij EY, bedrijfshoofd Insurance Risk Management bij SNS REAAL Groep en voerde hij als zelfstandig actuaris projecten op het gebied van financieel risicomanagement uit voor diverse verzekeraars, makelaars en het Ministerie van Financiën.

 

Linsey van Rijn

Linsey van Rijn (31) gaat Aon’s brokingteam versterken in haar rol als Senior Broker Cyber. Voorheen werkte zij als Broker Financial Lines bij Marsh en als Underwriter Property bij AGCS. Van Rijn is blij met haar nieuwe rol: “Juist in de snel veranderende cybermarkt komt je adviserende en ondersteunende rol als verzekeringsmakelaar goed naar voren en kun je voor je klanten echt het verschil uitmaken. Niets is mooier dan om deze functie te mogen uitoefenen bij de grootste makelaar en onder leiding van de zeer ervaren Marie-Louise de Smit en Erwin Henkes. Ik kijk enorm uit naar de samenwerkingen met mijn nieuwe collega’s.”

 

Jacco Euser

Jacco Euser (41) gaat per 7 juli aan de slag als HR Manager. Als Directeur HR bij Olympia was Jacco verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de HR-afdeling. Onder deze afdeling van vijftien personen vallen de teams HR Advies, HR Administratie, Recruitment en Leren & Ontwikkelen. Hiervoor was Euser werkzaam als Manager Talent Acquisition – Deloitte, waar hij verantwoordelijk was voor de dagelijkse aansturing van de Talent Acquisition-afdeling van Deloitte Nederland. Euser: “Ik verheug me zeer op deze nieuwe uitdaging binnen Aon. Mijn persoonlijke purpose is ‘Ik inspireer anderen, zodat zij de inspiratie doorgeven aan de mensen die zij ontmoeten’ en ik hoop dat juist ook binnen Aon uit te dragen. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn nieuwe HR-collega’s te bouwen op de reeds behaalde resultaten en nieuwe uitdagingen aan te gaan”.

 

Blij met de drie aanwinsten

“Met Jacco, Linsey en Arno komen drie gedreven professionals binnen bij Aon die reeds bewezen hebben van grote toegevoegde waarde te zijn voor de bedrijven waar zij hiervoor werkten. Wij wensen hen veel succes toe bij hun nieuwe rol en ik kijk ernaar uit om met hen samen te werken”, aldus Michiel van Meer, Director Human Resources Aon Nederland & Aon Service Corporation EMEA.