Netherlands

Loading

Supermarkten

Als supermarkt-ondernemer zeker van uw zaak

Als supermarkt-ondernemer denkt u liever niet aan de risico's die u loopt. Natuurlijk, ondernemen is risico lopen. Maar u wilt eerst en vooral met klanten en personeel bezig zijn, over uw assortiment nadenken en marketingacties voorbereiden. Gelijk heeft u. Toch is het goed om ook bij de risico's stil te staan. Aon neemt u die zorg graag uit handen.

Wat zijn uw ondernemersrisico's?
Als supermarkt-ondernemer heeft u te maken met tal van mogelijke risico's. Voor veel van die risico's zijn uitstekende verzekeringen beschikbaar, bijvoorbeeld de Aon Supermarkt Pakketpolis. Een deel van deze verzekeringen heeft u absoluut nodig, een deel is vrije keus, afhankelijk van de grootte van het risico dat u in uw situatie loopt of wílt lopen. In alle gevallen kunnen wij u goed helpen.

Onafhankelijk, verantwoord en betrokken
Aon is al jaren actief binnen de supermarktbranche. In samenwerking met meerdere franchiseorganisaties hebben verzekeringsproducten samengesteld die exact zijn afgestemd op de praktijksituatie van zelfstandige supermarkt-ondernemers. Aon is strikt onafhankelijk en kan daarmee puur in uw belang adviseren. Door onze kennis van de branche leveren wij de beste kwaliteit tegen de scherpste premies.

Neem voor een advies op maat vrijblijvend met één van onze accountmanagers contact op. Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies.