Netherlands

Nieuwsbrief

 

Maken diversiteit en inclusie deel uit van uw strategie?
86% van de werkgevers binnen EMEA integreert diversiteit, gelijkheid en inclusie (DE&I) in hun strategie. Het levert uw organisatie namelijk zelf ook voordelen op wanneer u proactief bouwt aan een veerkrachtig en duurzaam personeelsbestand. Meer weten over DE&I en het belang van flexibele arbeidsvoorwaarden hierin? Lees nu het volledige (Engelstalige) rapport.

Naar het rapport 
 

Week van de overgang: Vrouwenproblemen of genderkloof?
Werkgevers stemmen hun secundaire arbeidsvoorwaarden steeds af op de behoeften van medewerkers. Thema’s als gezinsvorming en de menopauze zijn daarbij tot nu toe onderbelichte aandachtspunten. Gelukkig krijgen ook deze onderwerpen steeds meer aandacht. ‘Het helpt de gezondheidskloof tussen mannen en vrouwen te overbruggen en een meer inclusieve werkplek voor iedereen te creëren.’

Lees nu welke winst u kunt behalen 
 

On Demand Webinar: Hoe managet u Gen Z?
Generatie Z is een steeds groter wordende groep op de arbeidsmarkt. Wilt u de verwachtingen en gewoontes van deze medewerkers beter begrijpen? Bekijk dan het On Demand webinar. U komt tot nieuwe inzichten die u helpen hen beter te begeleiden met hun persoonlijke ontwikkelpad.

Bekijk webinar 
 

Check uw strategie voor Internationale Mobiliteit
Weet u zeker of alle belangrijke zaken rondom internationale mobiliteit binnen uw organisatie goed geregeld zijn? Doe nu de check met onze diagnosetool en krijg direct inzicht. Na het beantwoorden van de vragen ontvangt u een rapport met belangrijke aandachtspunten en verbeterpunten.

Doe de check 
 

Uitnodiging: Succesvolle transitie pensioenen in de praktijk: begin nu
Wilt u alles weten over de te nemen stappen in het kader van de Wet toekomst pensioenen? Aon organiseert 3 (live en online) rondetafelsessies met praktische handvatten voor werkgevers en pensioenfondsen. Meld u aan en zet 5 juni alvast in uw agenda.

Aanmelden 
 

Voldoet u aan uw zorgplicht rondom pensioen?
Mensen vinden pensioen een lastig onderwerp en schuiven het voor zich uit. Daardoor hebben medewerkers vaak geen goed beeld van hun pensioenregeling. Als werkgever heeft u een zorgplicht voor heldere pensioencommunicatie. Bijvoorbeeld bij in- en uitdiensttreding of bij een wijziging van de pensioenregeling (zoals met de Wtp). Onze pensioenadviseurs helpen u daar graag bij.

Meer informatie 
 

Webinar NIS2 in 2024: bestuurders aan zet
De nieuwe cyberwetgeving NIS2 vraagt om uw volledige focus op een stevig verankerde cyberbeveiliging en een echte cultuurverandering. Tijdens het derde webinar in de NIS2-serie hoort u alles over een praktische aanpak van het inrichten en borgen van een robuust cyberveiligheidsbeleid.

Meld u nu aan voor het webinar op 21 mei 
 

Doe de test: Hoe staat uw cyberbeveiliging ervoor?
Organisaties zien cyber als de grootste bedreiging, en door AI neemt dit risico nog verder toe. Tijd om uw cyberbeveiliging onder de loep te nemen. Zeker omdat de nieuwe cyberwet (NIS2) eind 2024 ingaat. Hoe staat u ervoor vergeleken met andere Nederlandse organisaties? Vul de Cyber Resilience Survey in (5 min.) en ontvang de resultaten.

Naar de survey 
 

Kennissessies in de regio: Cyber Security voor ondernemers
In de maand mei organiseren wij voor u vier Cyber Lunch & Learn-sessies in samenwerking met partner Eye Security. Hier komt u alles te weten over de laatste ontwikkelingen op cybergebied, de impact van AI en leert u hoe u deze risico’s beter kunt begrijpen en beheersen.

Meld u nu aan 
 

Artikel: NIS2 vraagt om cultuurverandering: ‘Bestuurders kom in actie!’
De nieuwe cyberwet NIS2 is geen ‘moetje’, maar een kans om cyberbeveiliging te laten doordringen in de haarvaten van uw organisatie. Dat vraagt wel om een cultuurverandering. Bestuurders hebben hierbij een belangrijke voortrekkersrol. Ontdek hoe u in 10 stappen een cyberveilige organisatie creëert.

Lees het artikel 
 

Webinar Productaansprakelijkheid: Bent u als (non food-) producent straks nog wel verzekerbaar?
De sector voor (non food-)producenten staat voor grote uitdagingen door de (aankomende) nieuwe EU-wetgeving rondom productaansprakelijkheid en -veiligheid. Wat zijn de gevolgen en welke effecten heeft dit op uw risico’s, aansprakelijkheid en verzekerbaarheid? Daarover gaan we het hebben tijdens ons webinar op 23 april 2024.

Meld u nu aan