Netherlands

Mandy van der Zalm Chief Broking Officer Aon

 

- CBO Hans Groot vertrekt bij Aon

 

Rotterdam, 7 juli 2020 – Hans Groot (56) heeft besloten na 10 jaar, waarvan de laatste drie jaar als CBO (Chief Broking Officer) Aon per 1 augustus te verlaten. Hij draagt zijn taken over aan Mandy van der Zalm (51), managing director bij Aon. Haar taken zullen voorlopig worden overgenomen door Stefan Weda (CCO).

Hans Groot zegt over zijn vertrek: “Ik heb altijd de kracht van Aon United voor ogen gehad. Samenwerken, kennisdelen en resultaten met elkaar neerzetten voor onze klanten. En dat in een dynamische markt. Ik ben er trots op om daar een rol in te hebben gespeeld. En ga mij nu beraden op een volgende stap.”

Mandy van Zalm zegt: “Ik verheug me zeer op deze nieuwe uitdaging binnen Aon en op de samenwerking met verzekeraars. Het brokingteam heeft veel kennis en ervaring. Ik kijk ernaar uit om samen met hen en de verzekeraars onze groeiambities verder vorm te geven.”

Marc van Nuland, Country Manager bij Aon: “Persoonlijk ben ik Hans zeer dankbaar voor zijn betrokkenheid, inzet en gerealiseerde resultaten voor Aon. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij het tot leven brengen van de Aon United werkwijze, over de solution lines heen. Ik wens hem veel succes toe bij zijn volgende stap. Tevens zijn wij blij dat wij met Mandy een CBO hebben benoemd die afkomstig is uit onze eigen organisatie. Mandy werkt al 19 jaar bij Aon. Met haar grote staat van dienst is zij uitermate geschikt voor deze functie en van enorme waarde voor de verdere ontwikkeling van de dienstverlening van Aon."