Netherlands

Samen succesvol ondernemen

 

Risico’s lijken vaak ongrijpbaar. Geen vaste scenario’s. Niet altijd een vooraf bekende impact. Maar als ondernemer moet je risico’s nemen, ze in de ogen kijken.

Jouw organisatie is voortdurend in beweging en die continuïteit wil je waarborgen. Dus kijk je altijd naar morgen én eroverheen. Want als ondernemer, wil je er alles uithalen. Uit de tal van mogelijkheden die je enthousiast maken en soms ook beangstigen. De experts van Aon helpen jou daarbij.

 

 

Klanten aan het woord

Onze adviseurs kennen hun klanten en de risico’s en uitdagingen die spelen binnen hun organisatie en sector. Met al meer dan 330 jaar aan kennis en ervaring zorgen zij ervoor dat jij succesvol kunt blijven ondernemen. Omdat de bedrijfscontinuïteit van onze klanten nooit in gevaar mag komen, is het belangrijk om alle risico’s in kaart te brengen en waar mogelijk te voorkomen. Mocht er toch iets gebeuren, dan staan wij er ook. Ons portfolio aan oplossingen is zeer divers, zodat wij de klant op elk mogelijk vlak, en bij elk soort risico, bij kunnen staan en ontzorgen.

 

"Personeel is de motor van je organisatie, daar moet je zuinig op zijn" - Jan Schuldink, Directeur Löwik Bouw.

“Een dag stilstand kun je al niet meer dragen” - Corné van Opdorp, Directeur BOZ Group.

 
 

“Als je zaken kunt voorkomen, dan moet je dat gewoon doen” - Henk Smid, Directeur Variass

“Je wilt dat mensen fit blijven tot aan hun pensioen, maar óók erna” - Christel Werkman, directeur Werkman Hoofcare.