Netherlands

Alles binnen handbereik voor heldere pensioencommunicatie.

 
 
Pensioencommunicatie
 

Pensioen is een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Maar voor veel werknemers is pensioen ook een lastig onderwerp. Vaak weten werknemers niet waar ze moeten beginnen en komen daarom niet in actie. Met verschillende vormen van pensioencommunicatie laten we werknemers kennis maken met deze waardevolle arbeidsvoorwaarde en stimuleren we het pensioenbewustzijn.

Ook voor u als werkgever is het noodzakelijk om bij te blijven met alle veranderingen in de pensioenmarkt en kennis te hebben van uw pensioenregeling. U bent vaak het eerste aanspreekpunt voor uw werknemers als het gaat om pensioenvragen. Het is belangrijk dat uw werknemers weten welk effect veranderingen in hun werk- en privéleven hebben op het inkomen van later.

Lees verder

 
 

Infosheet – Krachtige pensioencommunicatie voorkomt nare financiële verrassingen

Informatiesheet

Een gemiddelde organisatie bestaat uit vier of vijf generaties werknemers. Iedere werknemer heeft daarbinnen verschillende pensioenpotjes, -voorwaarden en -ingangsdata. En dat betekent dus ook individuele vragen:

  • Hoeveel pensioen krijg ik?
  • Kan ik eerder stoppen met werken?
  • Kan ik gedeeltelijk met pensioen?

Bekijk de infosheet

 
 

Pensioenkaart - Pensioenuitdagingen per carrièrefase inzichtelijk gemaakt

Menukaart

Uw organisatie is uniek. En zo ook de pensioenvragen en -behoeftes van uw personeel. Weet u wat voor uw organisatie en personeel de optimale communicatiemix is? Download de kaart voor een overzicht van welke gebeurtenissen er per carrièrefase kunnen spelen op pensioengebied én wat er dan mogelijk is aan communicatie. U kunt gemakkelijk filteren op de voor uw organisatie relevante onderwerpen.

Download de kaart