Netherlands

Nieuwsbrief

 

Vijf tips om het welzijn van werknemers te verbeteren
Tevreden en gezonde werknemers zullen eerder bij een bedrijf blijven - en als zij tevreden zijn, zullen klanten dat waarschijnlijk ook zijn. Vijf tips om het welzijn van werknemers te verbeteren op het gebied van fysiek, financieel, emotioneel en sociaal welzijn en carrière.

Lees meer

 

 

CFO bij Dutch Power Company “Een cyberverzekering hoort er tegenwoordig gewoon bij”
Dutch Power Company kwam tot de conclusie dat een cyberverzekering zekerheid biedt op twee essentiële terreinen: het waarborgen van de continuïteit van het bedrijf en het omgaan met aansprakelijkheidsclaims. Michel de Vries, CFO bij Dutch Power Company vertelt hierover.

Lees meer

 

Wat is uw intellectuele eigendom waard?
Hoewel het intellectuele eigendom een grote waarde vertegenwoordigt, hebben de meeste bedrijven moeite met het bepalen van dit bedrag, bijvoorbeeld in het geval van een potentiële fusies of overname. De gevolgen van het niet volledig begrijpen van deze waarde zijn groot.

Lees meer

 

 

Vier uitzonderingen voor pensioen en de WW-uitkering
Een werknemer die niet wil dat zijn ouderdomspensioen wordt verrekend met zijn WW-uitkering kan zijn pensioendatum uitstellen. Ondanks dat het UVW aangeeft in dit geval niet te korten, is Aon’s advies om hier verstandig mee om te gaan. Het UWV dient geïnformeerd te worden over de inkomsten en het voornemen om het pensioen uit te stellen.

Lees meer

 

Mythe 4: ‘Met een Europees pensioenfonds ontloop je de Nederlandse wetgeving’
Veel werkgevers en pensioenfondsen baseren hun beeld van Europese pensioenfondsen op vooroordelen. Hoe zit het echt? Onze pensioenspecialist geeft inzicht. In deze blog mythe 4: “Met een Europees pensioenfonds ontloop je de Nederlandse wetgeving”.

Lees meer

 

Ook in Nederland juridische massaclaims mogelijk na datalek
De risico’s van juridische massaclaims na een datalek zijn groot. De vraag is niet òf er in Nederland een collectieve actie na een datalek gevoerd gaat worden, maar wanneer dit zal gebeuren. Wat zijn de gevolgen hiervan?

Lees meer

 

 

Maak uw organisatie weerbaar: komt u ook?
Op 5 maart organiseert Aon het jaarlijkse event over risicomanagement. Het thema is deze keer ‘Organisational Resilience – de verdieping’. Spraakmakende sprekers komen aan het woord over onderwerpen als reputatiemanagement, risicocultuur, emerging risk identificatie en innovatieve risicofinancieringsinstrumenten. Bent u er ook bij?

Meld u hier aan

 

 

Archief