Denmark

Arbejde og familieliv

Forretningen og kunderne skal betjenes professionelt. Det kræver, at vores medarbejdere hver dag yder sit bedste. For at kunne dette skal balancen mellem job og familie være tilstede.

Aon arbejder aktivt for, at medarbejderne kan vælge den rigtige og individuelle balance mellem job og familie. Muligheden for fleksibilitet i arbejdslivet kan være helt afgørende for, hvordan såvel den enkelte medarbejder som familien i baglandet trives.

Fleksibilitet
I nogle faser af livet kan det være svært at opnå den rette balance imellem arbejdsliv og familieliv. Derfor tilstræber Aon at lade den enkelte medarbejder vælge en fleksibel løsning, når blot det sker med behørig hensyn til både forretningen og kollegaerne.

Praktiske løsninger
Fleksibiliteten i jobbet må nødvendigvis afhænge af jobbets indhold, der er forskellig fra afdeling til afdeling. I langt de fleste tilfælde kan der findes praktiske løsninger, der kan få hverdagen til at gå op.

Eksempler på afprøvede løsninger, der fungerer godt:

  • Mulighed for at arbejde hjemmefra
  • Tilpasning af arbejdstid
  • Mulighed for at arbejde mere i en periode og mindre i en anden

Jobglæde
For Aon er det afgørende, at den enkelte medarbejder oplever jobglæde i hverdagen.

Glade medarbejdere er tilfredse medarbejdere - de yder alt andet lige en bedre indsats i jobbet. Hvis en enkelt medarbejder eller en gruppe af medarbejdere stiller forslag om en ny og bedre måde at gøre tingene på, er vi som virksomhed lydhøre. Hos os handler det om at kunne arbejde med frihed under ansvar.

Hos Aon tager vi godt imod nye medarbejdere.
Klik på billedet og se en kort video med Sebastian og hans første 2 dage i Aon.

Aon som arbejdsplads

Medarbejderprofiler
Arbejde og familieliv
Karriereudvikling
Ansættelsesforhold
Talent og udvikling

Kirsi Bergman   HR Manager
t +358 201 266 247 
[email protected] 

Mette Thrane Steenberg  |  HR Business Partner
t +45 3269 7114 
[email protected]