Denmark

Finansiel sektor

Aons professionelle Risk Management-løsninger til den finansielle sektor gør det lettere at forstå tendenserne på det finansielle marked og foregribe konsekvenserne af ændrede forhold. Vi hjælper jer med at minimere og håndtere de risici, I står over for, lige fra driftsmæssige, juridiske og myndighedsmæssige risici til finansielle, informationsmæssige, strategiske og personlige risici.

Specialløsninger
Ved at anvende de sidste nye værktøjer og analysemetoder til at forstå, forudsige og håndtere nye risici sikrer vi, at I altid er et skridt foran. Hvis jeres behov ændrer sig, kan vores fleksible og innovative løsninger hjælpe jer med at håndtere og tilpasse til den nye situation.

Aons metoder
Aon kan tilbyde ekspertviden og analyser baseret på veldokumenterede analysemetoder. Vi kortlægger dine primære risici og behov, måler din eksponering og udarbejder en forsikringsstrategi. Desuden leverer vi konkrete resultater ved at give dig effektive resultatmålingsværktøjer og løbende evaluere vores produkt.

Hvorfor vælge finansiel Risk Management fra Aon?
Gennem sit netværk kan Aon levere uovertruffen service overalt i verden. Vores team af finansielle eksperter har branchekendskab inden for bankvæsen, forsikringsvirksomhed, kapitalforvaltning og fast ejendom. Desuden har vi et omfattende produktprogram, der spænder fra operationelle risici og miljømæssig Risk Management til medieansvar.