Denmark

Liberale erhverv (forvaltere, administratorer)

Aon tilbyder professionel ansvarsforsikring, kontor-, motor- og andre typer specialforsikring til kunder i liberale erhverv. Vi giver jer adgang til en lang række lokale og internationale forsikringsselskaber samt ekspertrådgivning og effektive og værdiskabende løsninger.

Advokater
Vi tilbyder en række professionelle løsninger til advokater, lige fra professionel ansvarsforsikring til online ejendomssystemer. Uanset hvor stor jeres virksomhed er, får I personlig service, der bygger på specialviden.

Revisorer
Aon opfylder forsikringsbehovet hos mere end 3.000 revisionsfirmaer. Vi leverer dækning til alle typer virksomheder og behov, herunder professionelle servicefirmaer, revisorer, skatteeksperter og almene revisions- og konsulentvirksomheder.

Arkitekter
Vi er anerkendte eksperter på området og opfylder forsikringsbehovet hos mere end 1.000 arkitekter. Vi forstår jeres særlige behov og yder jer effektiv beskyttelse mod de risici, virksomheden står overfor.

Byggeri
Aon opfylder forsikringsbehovet hos mere end 2.300 kunder i byggebranchen. Vi oparbejder en forståelse for jeres virksomhed og leverer kreative, omkostningseffektive forsikringsløsninger.

Sundhedsfaglige virksomheder
Aon tilbyder en række forskellige professionelle ydelser, der er udviklet specielt til læger, tandlæger og andre sundhedsfaglige virksomheder. Vores fokus er på jeres særlige forsikringsbehov, hvilket sikrer jer de nødvendige ydelser til en konkurrencedygtig pris.