Denmark

Luft- og rumfart

Hos Aon har vi den største ekspertise inden for forsikringsrådgivning til luft- og rumfartsbranchen. Vores internationale specialister tilbyder Risk Management- og mæglerydelser til hele luft- og rumfartsindustrien, lige fra små jetfly til internationale luftfartsselskaber og fra regionale lufthavne til virksomheder, der arbejder inden for rumfartsindustrien.

Udnyt nye muligheder
Få mest muligt ud af ændringer i branchen uden at bruge tid på de forsikringsmæssige konsekvenser. Aons mæglere og Risk Management-eksperter inden for luft- og rumfart hjælper jer med at udnytte nye muligheder gennem løbende udvikling af de nye produkter og ydelser, der passer til jeres behov.

Omfattende Risk Management-support
Som kunde hos Aon får virksomheden adgang til vores ekspertise inden for global Risk Management og genforsikring. Uanset om I har brug for hjælp til at bekæmpe internetkriminalitet, til at etablere restværdiforsikring, Enterprise Risk Management eller mergers and acquisitions, sidder Aons eksperter klar til at hjælpe.

Omkostningseffektiv forsikringsafdækning
Hos Aon kan vi tilbyde at etablere effektiv og omkostningseffektiv luftfartsforsikring. Ved at benytte Aons omfattende databaser over global luft- og rumfart sikrer vi, at vi altid kan tilbyde vores kunder konkurrencedygtige produkter og ydelser i forhold til resten af branchen.

Forståelse af udviklingen
Vores mål er at holde jer fuldt opdateret om udviklingen inden for Risk Management og luftfartsforsikring. Aon udsender løbende branchespecifikke nyhedsbreve og relevante Risk Management-rapporter.