Denmark

Media, sport og underholdning

Den innovative beskyttelse, der i dag kræves for at skabe et bredt og dynamisk underholdningsbrand, er ikke begrænset af geografi. Aons branchespecialister tilbyder integrerede Risk Management-løsninger til alle typer underholdningsvirksomheder verden over.

Branchespecialister
Vi tilbyder omfattende branche- og produktekspertise, hvilket gør os i stand til at udnytte vores erfaring fra lignende underholdningsvirksomheder over hele verden. Aon har opbygget en komplet stab af branchespecialister, som udelukkende varetager følgende forsikringsbehov:

  • Filmproducenter
    Store filmstudier og uafhængige filmproducenter bruger Aon til professionel rådgivning inden for programdesign og placering, pre-produktion til release/premiere. Aon skaber merværdi ved at sikre, at hver enkelt kunde har en omfattende og omkostningseffektiv risiko- og forsikringspolice, der dækker alle eventualiteter. Risici, der kun forekommer i underholdningsbranchen, f.eks. en skuespillers død eller tilskadekomst samt skader på negativer eller bånd, der medfører dyr omproduktion, er alle inkluderet i den anbefalede forsikringspakke.
  • Radio, tv-produktion og reklamebureauer
    Uanset om I arbejder med 30-sekunders reklamefilm, periodedramaer, tv-franchise eller driver offentlig public service-virksomhed, kan Aon tilbyde den rette rådgivning og specialdækning.
  • Multimedievirksomheder
    Distribution af medieindhold gør en virksomhed sårbar over for injurier, tillidsbrud samt påståede krænkelser af varemærker, ophavsret og andre former for immaterialret. Dette gælder ligeledes for landsdækkende eller regionale aviser, radiostationer, internet, merchandising, bøger og mange andre former for informationsspredning. Vi kan rådgive om muligheden for risikooverdragelse og samarbejder med jer og specialiserede forsikringsvirksomheder om at minimere risikoen og udarbejde en multimedieforsikring mod fejl, der yder jeres virksomhed den nødvendige beskyttelse.

Vores eksperter inden for alle områder af underholdningsbranchen samarbejder med vores specialister og kundeansvarlige om at sikre jer det overblik samt de oplysninger og ressourcer, I har brug for.