Denmark
Genforsikringsløsninger

Genforsikringsløsninger

Vores fokus er altid at sikre en optimal risikooverførsel tilpasset til jeres virksomheds eksponering.

Globale, nationale og regionale løsninger
Via Aon Reinsurance Solutions tilbyder vi jeres virksomhed kapitalløsninger til globale, nationale og regionale skadesforsikringsselskaber og til livsforsikringsselskaber inden for alle forsikringsområder.

Jeres globale markedsleder…
Aon er verdens største genforsikringsmægler. I Aon Reinsurance Solutions er vi over 4.000 medarbejdere i 50 lande fordelt på seks kontinenter. Endvidere har vi +400 analytikere, der er ansvarlige for at vurdere vores kunders globale risici.

Til forskel fra vores konkurrenter kan vi tilbyde jer ekspertise, der både tager afsæt i det traditionelle genforsikringsmarked og i kapitalmarkederne gennem vores investment banking afdeling; Aon Securities

Aon Reinsurance Solutions giver jeres virksomhed adgang til kompetencer og innovative produkter, der jævnligt fremhæves i branchen globalt og flere gange har skabt markante ændringer i markedet.

… med lokal kendskab
På genforsikringsområdet tilbydes jeres virksomhed lokal adgang til vores globale kompetencer. Vi har, via regionale kontorer verden over, indgående kendskab til det lokale marked, sprog og kultur.

Vi lægger stor vægt på de lokale kundeforhold og sætter en ære i at tilbyde jer en lang række ydelser, der passer til jeres individuelle behov og marked.

Afdelingen i Danmark
Vores danske afdeling har adresse i København. Vi betjener vores nordiske kunder i samarbejde med kollegaer i London, Hamburg og Stockholm.

Kontakt en medarbejder til højre, hvis du ønsker yderligere oplysninger.
 

Kontakt os