Denmark
Om Aon Denmark

Aon i Danmark

Aon Denmark hører som selskab under Aon plc, verdens største konsulenthus inden for Risk and Human Capital. Aon i Danmark er en del af et globalt netværk med 500 kontorer i 120 lande og i alt 50.000 medarbejdere - heraf 200 i Danmark.

Gennemsigtighed
Aon lever som konsulent af at skabe værdi for kunderne, når de skal have placeret deres forsikringsprogrammer i markedet. Vi er kundens mand, der sikrer gennemsigtigheden i markedet ved at overvåge og afsøge udbuddet af forsikringer. Kunden opnår på den måde en samlet løsning, der både på pris og dækning er optimal i forhold til mulighederne i markedet. Vi vil til stadighed kæmpe for, at enhver kunde skal vide, hvor meget han betaler til hvem og for hvad.

Videnshus
Vi er en rådgivningsvirksomhed med speciale inden for forsikringsområdet. Aon har været repræsenteret i Danmark siden 1984 og har i dag udviklet sig til et videnshus med spidskompetencer inden for alle hovedområder - skadeforsikring/risk management, pensionsforsikring og genforsikring. Aon har hovedkontor i København og afdelinger i Kolding og Aarhus.

International forankring
Navnet Aon er gælisk og betyder "enhed". Og netop enhed er grundfilosofien i Aons globale forretningskultur. Med kontorer i 120 lande opnår kunderne, at Aon med sin globale tilstedeværelse kan levere rådgivning baseret på professionel indsigt med lokale forhold og markeder. Den internationale forankring kommer eksempelvis danske virksomheder med datterselskaber i udlandet til gavn. Via Aon kan en virksomhed få uvildig rådgivning og tilrettelagt et forsikringsprogram på tværs af landegrænser.

Om Aon Denmark