Denmark
Aon Riskminder A/S

Aon Riskminder A/S arbejder med Risk Management

Riskminder er et simpelt og sikkert IT-værktøj, der gør jeres indsamling af dokumentation og risikostyring meget lettere. I kan opnå et overblik, da alle centrale informationer er samlet på ét sted.

Systemet bliver tilpasset efter jeres behov og kan tilgås fra både telefon, tablet og mobil.

Vi tilbyder 4 forskellige produkter; Riskminder Skader, Riskminder Selvinspektion, Riskminder Value Collection og Riskminder Elektronisk Egenkontrol.
Læs mere om de enkelte produkter i nedenstående afsnit.

Riskminder Skader
Et brugervenligt skaderegistreringssystem, som forebygger skader og reducerer omkostninger. Med Riskminder Skader kan I identificere skadeårsagerne, og opnå et overblik over skadeomkostninger og hvor der sker flest skader.

Riskminder Selvinspektion
Undgå skader, brand og indbrud med Riskminder Selvinspektion. Afvigelser rapporteres let og sendes automatisk til dem, som skal tage sig af opgaven. Systemet sender automatisk E-mail eller sms, såfremt et tjek ikke er foretaget inden for deadline.

Riskminder Value Collection
Med Riskminder Value Collection kan I nemt indsamle jeres lager- og forsikringsværdier. Systemet beregner selv den samlede værdi, hvorfor I løbende har overblikket på selskabs-, lande- og divisionsniveau.
Hjemmeside:
Riskminder Value Collection – Insurance renewal made easy (aondenmark.lpages.co)

Riskminder Elektronisk Egenkontrol
I over 15 år har 2/3 af de danske dagligvarebutikker anvendt Riskminder Egenkontrol til deres lovpligtige fødevare kontrol. Spar tid og penge med Riskminder Elektronisk Egenkontrol, som sikrer, at vigtige kontroller udføres korrekt og til tiden Systemet styrer kontrollen for jer.

Kontakt os