Denmark

AonLine

Har I svært ved at finde jeres forsikringspapirer eller dokumentation for virksomhedens skadeshistorik? Ligger de gemt i et arkivskab? Eller rundt omkring på computeren i seks forskellige formater? Er I sikre på, at I har den seneste police? Har I svært ved at dele dokumentation eller at samarbejde på tværs af virksomhedens forsikringsansvarlige? Hvis I kan svare "ja" til blot ét af disse spørgsmål, kan AonLine være løsningen.

Bredt sortiment af forsikringsløsninger
AonLine har siden lanceringen i 1996 været førende inden for elektroniske Risk Management-løsninger, der hjælper hundredvis af virksomheder og tusindvis af brugere med at samarbejde om effektiv håndtering af forsikringsrisici. AonLines mange webbaserede Risk Management-løsninger indeholder en lang række værktøjer og ressourcer til at vurdere, begrænse og analysere risici.

Med AonLine kan I...

  • Få én samlet online Risk Management-løsning. AonLine er sikkerhedskrypteret og giver adgang til skræddersyede Risk Management-værktøjer, online samarbejdsprogrammer og vidensbaser. Tænk på løsningen som en digital dør, der giver jeres forsikringsansvarlige adgang til et interaktivt samarbejdsmiljø, som optimerer arbejdsgange og øger den strategiske betydning af Risk Management for virksomheden.
  • Oprette virksomhedens eget forsikringsteam. Med AonLines interaktive funktionalitet kan I komme i kontakt med jeres kontaktpersoner i Aon, uanset hvor i verden de befinder sig. I kan også samarbejde om projekter, som I kan se online på samme tid. AonLines primære samarbejdsområder er projektcenteret og dokumentcenteret, men AonLine giver også adgang til en række lokale, regionale og globale værktøjer som f.eks. Aons Global Account Management System (GAMS).
  • Skabe øget opmærksomhed om Risk Management i jeres virksomhed. AonLine kan også anvendes til at skabe øget opmærksomhed om Risk Management i virksomheden. I kan få adgang til og udsende nyhedsbreve om alvorlige naturkatastrofer og geopolitiske begivenheder, aktuelle risiko- og forsikringsoplysninger samt sætte fokus på myndigheds- og lovgivningsmæssige ændringer, lokalt og internationalt.

Fordele

  • Giver adgang til virksomhedens risiko- og forsikringsinformation, når I har behov for det, herunder skades-, police- og risikoinformation.
  • Højaktuel information gør det muligt at træffe bedre beslutninger.
  • Finansielle ratings i realtid og interaktive værktøjer sikrer et bedre beslutningsgrundlag.
  • Sætter fokus på værdien af Risk Management i jeres forsikringsteam og sikrer, at de relevante personer har kendskab til vigtige risikorelaterede problemstillinger.
  • Forbedret kommunikation mellem jeres Aon team og globale og lokale afdelinger.

Online Løsninger