Denmark
Nordiske pensionsordninger

Nordiske pensionsordninger

For at imødekomme behovet hos virksomheder med en særlig interesse i det nordiske marked har Aon udviklet et skræddersyet pensionskoncept kaldet Nordic Broking Solution. Målet er at give multinationale selskaber med regional styring i Norden eller rent nordiske virksomheder mulighed for at optimere de pensionsordninger, der tilbydes medarbejderne i regionen, på den mest effektive måde.

Et værdiskabende koncept
Det nordiske servicekoncept er udviklet med ét bestemt mål for øje: at skabe merværdi for vores kunder, som de ellers ikke ville kunne opnå.

Kundeprofil
Alle virksomheder med over 500 ansatte, som har aktiviteter i flere nordiske lande, og som ønsker at udnytte fordelene ved en central styring af deres pensionsordninger.

Hovedfordelene ved Nordic Broking Solution

  • Et særligt nordisk team og et back-up team gør, at kunderne kun behøver henvende sig ét sted for at få adgang til alle Aon serviceydelser.
  • Aon har med afsæt i regional ekspertise, branchekendskab og lokale interviews med beslutningstagere etableret et udgangspunkt for de efterspurgte ordninger og dækninger. Det bedste tilbud opnås via regionale tilbud og vores købekraft.
  • Aon regionale tilstedeværelse gør, at vi kan tilbyde en unik regional puljeløsning med et uovertruffent omkostningsniveau og potentiel bonus.
  • Proaktiv regional nyhedsservice, der giver kunderne varslinger om udviklingen på markedet og information om markedstendenser.