Denmark

Kidnapningsforsikring

Kidnapning med krav om løsepenge er en meget reel trussel i mange dele af verden, og globale virksomheder har pligt til at sikre deres lokale, rejsende eller udstationerede medarbejdere. En organisation kan stå over for potentielt meget store tab som følge af betaling af løsepenge, driftstab, sagsanlæg, dårlig omtale og langsigtet skade på omdømme. Vores specialister kan sikre jeres medarbejdere og virksomheden den relevante forsikring og beskyttelse mod kidnapning og krav om løsepenge.

Omfattende løsning
Aons løsning reducerer virksomhedens risiko over for dette trusselsbillede. Men en kidnapningsforsikring udgør måske kun en lille del af en samlet løsning. Hvad virksomheden foretager sig i tilfælde af en krise kan være endnu vigtigere.

Enhver virksomhed med medarbejdere, som bor eller rejser i farlige dele af verden, bør have krisehåndteringsplaner, som er understøttet af forsikringsordninger. I tilfælde af kidnapning sikrer policen, at virksomheden har øjeblikkelig og ubegrænset adgang til specialrådgivere, samt at alle eventuelle tab dækkes. Den rådgivning, som specialisterne kan give, er afgørende for at mindske skaden på de involverede personer og forretningsaktiviteter.

Hovedtræk og fordele ved en kidnapningsforsikring
En Aon-løsning sikrer bl.a. følgende fordele:

  • Dækning af omkostninger i forbindelse med en kidnapning, løsepenge, afpresning, tilbageholdelse eller kapring
  • Øjeblikkelig og ubegrænset adgang til specialrådgivere
  • Retningslinjer for personlig sikkerhed og reduktion af virksomhedens risiko
  • Adgang til oplysninger om rejserisiko og uddannelse i sikker rejse

Aon gør hele forskellen
Vores team af eksperter inden for dette specialeområde, har mange års erfaring med Risk Management inden for kidnapning og løsepenge. Fortrolighed har højeste prioritet hos os, og vi har strenge krav til hemmeligholdelse af kundeoplysninger. Aon er førende inden for kidnapningsforsikring og har et samarbejde med de bedste forsikringsselskaber på området. Specialviden, retningslinjer for forebyggelse, bred ekspertise og effektiv service adskiller Aon fra konkurrenterne. Vi udvikler og udarbejder policer, som giver jer den bredest mulige dækning og overblik over virksomheden for at sikre, at I får den løsning, der passer bedst til jer.

Simulering af en kidnapning (YouTube)
https://youtu.be/pDhGNYuYYVc