Denmark

Professionelt ansvar

I takt med den teknologiske udvikling er der et øget behov for en mere specialiseret forsikringsdækning. Vores eksperter kan sikre, at jeres virksomhed får en ansvarsforsikring, som dækker alle aspekter af virksomheden.

Udførlig professionel ansvarsforsikring
En professionel ansvarsforsikring, også kendt som Errors & Omission, er det grundlæggende element i en effektiv Risk Management-strategi. Vi hjælper jer med at identificere specifikke risici og sammensætte en omkostningseffektiv og skræddersyet forsikringsløsning, som passer til netop jeres virksomhed.

Hovedtræk og fordele ved en professionel ansvarsforsikring
Her er nogle af de ydelser, vi tilbyder:

  • Analyse og opstilling af finansielle modeller
  • Kontakt til nationale og internationale forsikringsselskaber
  • Adgang til ekspertise
  • Benchmarking-data, som sikrer vigtige oplysninger i forhold til dækningsvilkår, forsikringssummer, selvrisici og præmier

Aon gør hele forskellen
Aons eksperter indenfor professionel ansvarsforsikring dækker en bred vifte af områder inden for forsikring, teknologi og jura. Dette gør os i stand til effektivt at analysere og identificere jeres risikoprofil, udarbejde en professionel ansvarsforsikringsløsning samt hjælpe jer med de enkelte trin i processen med etablering af forsikrings- og skadesprocesser via vores integrerede kundeydelser.

[Error loading the control 'eloquadownloadform', check event log for more details]