Denmark

Risk Engineering

Aons 250 Risk-ingeniører har stor viden om brand- og tyverisikring og lokale forhold til bygningsmyndigheder, som de sammen med Aons øvrige brancheeksperter over hele verden anvender til at rådgive vores kunder i forbindelse med byggeprojekter. Vi samarbejder med ejere, bygherrer, arkitekter og entreprenører inden for alle brancher for at sikre, at vores kunder altid er sikret værdiskabende og pålidelige forsikringsløsninger.

Innovation og viden
Vi rådgiver og samarbejder med kunderne omkring omkostningseffektive løsninger inden for brandsikkerhed og generel sikkerhed og hjælper jer med at opfylde alle relevante myndigheds- og forsikringsmæssige krav og -standarder. Vores innovative løsninger og ekspertise inden for brandsikkerhed er et resultat af vores mangeårige erfaring med arbejdet med risikostyring og -rådgivning samt vores erfaring med konstruktions- og byggeprojekter.

Teknisk ekspertise
Gennem hele konstruktions- og byggefasen tilbyder vi rådgivning gennem vores brede tekniske ekspertise. Vores ydelser omfatter rådgivning omkring brandsikkerhed, tyverisikring, sikkerhedsmæssig indretning af bygninger, vurdering af projekter, samt rådgivning i forbindelse med implementering og test af løsninger.

Kommunikation
Aon forstår vigtigheden af at have en strategi for brandsikkerhed og generel sikkerhed for at mindske eventuelle økonomiske og anlægsmæssige risici. Vi sikrer aktiv kommunikation mellem alle relevante parter, således at alle tekniske fagområder er præciseret for de relevante interessenter.

Værdi
Gennem årene har Aon udviklet innovative brandsikkerhedsløsninger til en bred vifte af brancher, kunder og anlægstyper. Vi sikrer vores kunder værdi ved at skræddersy løsningerne til den enkelte virksomhed. Takket være vores ekspertise kan vi overvåge et projekts samlede program for brandsikkerhed, generel sikkerhed og personsikkerhed fra den tidligste udviklingsfase til afslutningen af byggeperioden samt bistår løbende kunderne i bestræbelserne på at optimere risikostyringen generelt.

[Error loading the control 'eloquadownloadform', check event log for more details]