Denmark

Terror og politiske risici

Terror og politiske risici indtræder hver gang med stor uforudsigelighed af tid, sted og skadeomfang.

Jeres virksomhed er sikkert ikke målet - men selv et angreb nær jeres bygninger kan bl.a. medføre tab af liv, skade på ejendom, driftsafbrydelse og adgangsbegrænsning.

Jeres eksponering og behov
I samarbejdede med jeres virksomhed hjælper Aon's specialister med at afstemme jeres forsikringseksponering og forsikringsbehov. Formålet er den bedst mulige sikring af jeres:

  • Medarbejdere
  • Ejendom
  • Aktiver
  • Brand

En unik tilgang
For at sikre jeres virksomhed bedst muligt har Aon's terrorforsikringsspecialister udviklet en unik tilgang til forsikring af terror og politiske risici. Vores tilgang inkluderer:

  • Trussels- og sårbarhedskvantificering
  • Terrorrisikomodeller og planlægning af hændelsesstyring med den mest hensigtsmæssige
  • Omkostningseffektive løsninger

Kombiner og tilpas jeres forsikringer
I har mulighed for at kombinere forsikringer, som samtidig dækker terror og politisk relaterede trusler såsom kidnapning med krav om løsepenge. Kombinerede forsikringer sikrer jeres virksomhed en kost effektiv løsning med maksimale dækninger tilpasset jeres behov.

Kort over globale terror og politiske risici
I har mulighed for at få indsigt i et kort over globale terror og politiske risici trusler. Få kortet tilsendt ved at udfylde formularen på http://www.aon.com/2018-political-risk-terrorism-and-political-violence-maps

Førende ekspertise
Aon's terrorforsikringsspecialister består af tidligere ansatte inden for militær efterretning og sikkerhed. Specialisterne har beskæftiget sig med mere end 1.000 terrorhændelser, assisteret regeringsembedsmænd i terrorlovgivningsspørgsmål og været førende inden for udviklingen af innovative løsninger og politikker.