Gezonder en veerkrachtiger personeel dankzij The Benefits Solution

We geloven dat organisaties groeien als de gemeenschappen die ze bedienen en de mensen die ze in dienst hebben, ook groeien. Toch zijn organisaties nog nooit aan grotere risico’s met betrekking tot de gezondheid en de vitaliteit van hun medewerkers blootgesteld dan vandaag. Voor een toekomst met gezonde en veerkrachtige medewerkers zijn uw arbeidsvoorwaarden daarom van groot belang.

Met The Benefits Solution kunt u uw loon-, voordelen- en welzijnsstrategieën ook echt uitvoeren. Met onze ervaring helpen we de gezondheid, de vitaliteit en de veerkracht van uw medewerkers en hun gezinnen te verbeteren.

Contact opnemen met een Benefits Consultant Boek een Demo


Arbeidsvoorwaarden die het verschil maken zijn meer dan technologie alleen

Technologie is maar één stukje van de puzzel. Alleen organisaties die de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers kennen en beter advies krijgen over wat ze moeten doen met de gegevens die ze verzamelen, kunnen een vooruitstrevend personeelsbeleid voeren.

Bij Aon bieden we meer dan alleen tools. We helpen u bij uw personeelsbeleid met betere beslissingen over beloning en andere voordelen. Deze beslissingen helpen u uw doelen voor uw arbeidsvoorwaardenprogramma, totale beloningsstrategie en uiteindelijk de vitaliteit van uw werknemers te bereiken.

Veerkracht van medewerkers vergroten

Arbeidsvoorwaarden moeten niet zomaar een extraatje zijn, maar ze moeten ervoor zorgen dat het risico voor uw medewerkers vermindert en hun veerkracht toeneemt. Onze consultants vertellen u graag meer over een benefitsbeleid op maat voor uw medewerkers, zodat zij zich kunnen ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.

Ontdek ons consultancy-aanbod

Wereldwijde schaal, lokale relevantie, individuele impact

Onze consultants en makelaars, die u overal in de wereld vindt, kennen de plaatselijke markt, waardoor u uw internationale beleid kunt toepassen op al uw medewerkers – waar ter wereld zij zich ook bevinden.

Door flexibele arbeidsvoorwaarden te baseren op lokale, relevante inzichten in de unieke en steeds veranderende behoeften van uw medewerkers, kunt u overal ter wereld tegemoetkomen aan hun behoeften. Creëer een gevoel van saamhorigheid binnen uw internationale organisatie met de voordelen van inclusieve arbeidsvoorwaarden.

Bekijk ons aanbod arbeidsvoorwaarden

Altijd en overal toegang

De arbeidsmarkt is niet meer hetzelfde als vroeger. Benefits moeten altijd en overal beschikbaar zijn, niet alleen om bedrijfsleiders overal en elk moment inzicht te geven, maar ook om ervoor te zorgen dat medewerkers de ondersteuning krijgen die ze willen en wanneer ze die willen.

Ontdek onze online technologie

We garanderen dat uw personeelsgegevens veilig en zinvol zijn

We verzekeren u dat de personeelsgevens van uw medewerkers achter slot en grendel zitten én zinvolle inzichten opleveren om de gezondheid en vitaliteit van uw personeel te vergroten.

Ontdek onze datamogelijkheden

Door samen te werken met Aon bent u er zeker van dat uw loon-, benefits- en vitaliteitsstrategieën inspelen op de steeds veranderende arbeidsmarkt.

Andrew Cunningham, CCO Health Solutions EMEA, Aon

We helpen deze organisaties al om deze doelen te bereiken

  • AstraZeneca
  • BNP Paribas
  • Vodafone
  • National Grid
  • Cushman and Wakefield
  • Mizuho
  • Invesco