Stimuleer het potentieel van uw medewerkers via data-inzichten

Uw personeelsgegevens zijn een belangrijke sleutel waarmee u het potentieel van uw medewerkers kunt stimuleren -echter, ze vormen ook een van uw grootste risico’s.

Rapport downloaden

Het is tijd om grip te krijgen op personeelsgegevens

Gezondheidsgegevens van werknemers zijn van cruciaal belang voor hr-managers: ze bieden een goudmijn aan inzichten die u kunnen helpen om de veerkracht van uw medewerkers te vergroten. Maar hoe zorgt u ervoor dat deze gegevens veilig en zinvol zijn, terwijl cybercriminaliteit zienderogen toeneemt? Ontdek hoe hr-managers de privacy van hun medewerkers kunnen beschermen en tegelijkertijd inzichten kunnen verwerven die hun vitaliteit bevorderen.

Rapport downloaden

Datagestuurd arbeidsvoorwaardenpakket

Van een vergelijking van uw bestaande arbeidsvoorwaardenpakket met dat van uw sector tot het bijhouden van de keuzes tussen de geboden arbeidsvoorwaarden – de aanpak van Aon levert u inzichten voor al uw beslissingen.

Ontdek hoe personeelsgegevens leiden tot het nemen van betere beslissingen.

Contact opnemen met een consultant

Ontdek ons ‘datafort’

Bij Aon zijn we experts in risicobeperking en nemen we cyberveiligheid serieus. The Benefits Solution voldoet aan de internationale beveiligingsnormen en internationaal erkende best practices. Het is een ‘datafort’, ontworpen om het risico voor uw medewerkers te verminderen.

Ontdek de datamogelijkheden van The Benefits Solution.

Boek een Demo

We hebben nu toegang tot uitgebreide operationele dashboards voor elk land, die ons belangrijke managementinformatie geven en ons helpen begrijpen wat werkt en wat niet. We krijgen ook gegevens over de jaarlijkse uitgaven, zodat we ons arbeidsvoorwaardenbeleid kunnen aansturen: we kunnen meten welke voordelen populair zijn en welke niet, zodat we strategische beslissingen kunnen nemen die zowel de medewerkers als het bedrijf beter ondersteunen.

Tony Ark, Head of benefits EMEA, Invesco