Creëer een inspirerende arbeidsvoorwaarden ervaring voor uw medewerkers

Onze technologie maakt uw flexibele arbeidsvoorwaarden altijd en overal beschikbaar, zodat u kunt inspelen op de wensen en behoeften van uw medewerkers, waar ter wereld ze zich ook bevinden. The Benefits Solution (TBS) zorgt ervoor dat de investering die u doet altijd toegankelijk is voor uw medewerkers. En het levert u inzichten voor uw beslissingen, zodat een vooruitstrevend personeelsbeleid mogelijk wordt.

Boek een Demo

86%

*Aon’s 2021 Benefits & Trend Survey

van de werkgevers zegt dat de communicatie met hun medewerkers sinds de coronacrisis een hogere prioriteit heeft.

Los de communicatiekloof over flexibele arbeidsvoorwaarden op

Onze uitgebreide ervaring bij de meest uiteenlopende klanten zorgt ervoor dat we u een oplossing op maat kunnen bieden voor uw aanvullende arbeidsvoorwaarden. Een oplossing waarmee uw medewerkers eenvoudig kunnen zien wat er wordt aangeboden.


Technologie die u verder helpt

The Benefits Solution is een alles-in-één-platform dat inzichten biedt om betere beslissingen te nemen. U krijgt meer informatie over de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers en passend advies voor het voeren van een vooruitstrevend personeelsbeleid.

Blijf in contact met uw wereldwijde personeelsbestand via internationaal consistente en lokaal aanpasbare communicatie, afgestemd op individueel en op groepsniveau.

Neem verantwoordelijkheid voor een arbeidsvoorwaardenoplossing afgestemd op uw merk.

Focus op het grotere geheel met geautomatiseerde processen en uitgebreide ondersteuning van het Aon-team.

Neem slimmere beslissingen en verlaag uw brokerskosten met bruikbare inzichten die u informatie geven en uw aanbod verder uitbreiden.

Geef uw medewerkers een direct toegankelijke, volledig geïntegreerde online- en app-ervaring, die zowel hun ontplooiing als hun vitaliteit bevordert.

Laat uw waarde zien met makkelijk toegankelijke EVP’s waarmee u bewijst dat u uw personeel boven alles plaatst, en met meetbare ROI’s die de steun van bovenaf verhogen.

Het was heel belangrijk dat ons nieuwe portaal aansloot bij de benefits-filosofie en doelstellingen van Invesco. Door gebruik te maken van het nieuwe benefits-platform hebben we al grote vooruitgang geboekt in efficiëntie en nauwkeurigheid. In de hele EMEA-regio is de betrokkenheid van medewerkers aanzienlijk toegenomen en meer dan 90 procent van de medewerkers in elk land gebruikt het platform regelmatig.

Tony Ark, Head of Benefits EMEA, Invesco

Technologie die met u meegroeit

We ontwikkelen The Benefits Solution continu om uw medewerkers de beste ervaring te bieden. Wilt u het gebruik van flexibele arbeidsvoorwaarden aanmoedigen, gezondheidscampagnes promoten of diep in de vitaliteitsgegevens duiken? Of bent u gewoon op zoek naar een meer geschikte, aantrekkelijke manier om het volledige arbeidsvoorwaardenpakket van uw organisatie te presenteren? We stemmen The Benefits Solution altijd af op de behoeften uw organisatie.

A man living working alone in an active and dynamic space

Inzicht in uw gebruikerservaring

Ons onderzoek bij bestaande gebruikers, klanten en externe organisaties garandeert dat The Benefits Solution de beste ervaring blijft bieden voor medewerkers en tegelijkertijd aangepast is aan de steeds veranderende behoeften van hr-managers.

Ontworpen voor eenvoud

Onze oplossing biedt een gestroomlijnde ervaring waarmee medewerkers altijd en overal en vanaf elk apparaat toegang hebben tot hun arbeidsvoorwaardenpakket en extralegale voordelen.

Een stimulerende ervaring

Een platform dat zich richt op individuele medewerkers, met gepersonaliseerde aanbevelingen voor een unieke en relevante gebruikerservaring.

Gecentraliseerd overzicht

The Benefits Solution integreert in uw hr-systeem en koppelt leveranciers en gegevens, zodat u en uw team kunnen profiteren van een naadloze en gecentraliseerde ervaring.


Medewerkers makkelijk toegang geven tot de geboden arbeidsvoorwaarden

The Benefits Solution begeleidt medewerkers via gebruikerstrajecten bij hun keuze uit de flexibele arbeidsvoorwaarden. Alle keuzemogelijkheden zijn aangegeven en medewerkers kunnen makkelijk een eigen profiel aanmaken en hun voorkeuren instellen. Ze krijgen ook duidelijke aanwijzingen als ze onderdeel worden van uw organisatie.

Een stimulerende arbeidsvoorwaardenoplossing

Minder irritatie door eenmalige aanmeldfuncties die voldoen aan de veiligheidsnormen voor organisaties, een minimale administratieve inspanning voor u en uw team. We testen en verbeteren The Benefits Solution continu op basis van onze inzichten uit ons wereldwijde gebruikersbestand. We beheren elk jaar meer dan 7,5 miljoen personeelsinteracties* en zorgen ervoor dat het beheer van uw flexibele arbeidsvoorwaardenpakket werkt voor u en uw medewerkers.

*The Benefits Solution: 2021 Usage Data

Een toegankelijke arbeidsvoorwaardenoplossing

Via The Benefits Solution krijgen alle medewerkers van uw organisatie volledige en gelijke toegang tot het platform. Zo kunnen alle medewerkers zelf keuzes maken tussen de geboden arbeidsvoorwaarden en worden de uiteenlopende behoeften ondersteund.

A woman in a head wrap on her phone

Deel van uw verhaal

The Benefits Solution is meer dan een centraal administratiepunt, het is zo ontworpen dat het geïntegreerd kan worden in uw hr-systeem. Dankzij het standaard inbegrepen campagnebeheer (zelf keuzes maken of volledig automatisch) kunnen onze klanten met hun medewerkers communiceren over hun doelstellingen via nieuwe, relevante inhoud.

A man of Asian heritage wearing earphones

Financiering van toekomstige flexibele arbeidsvoorwaarden

Aon levert een innovatieve alles-in-één-arbeidsvoorwaardenoplossing in een omgeving met steeds veranderende medewerkers- en organisatiebehoeften. Met verschillende financieringsopties die uw veranderende aanbod van flexibele arbeidsvoorwaarden mogelijk maken, zoals inhoudingen op het salaris en rechtstreekse betaling, en via gedefinieerde ‘rekeningen’ zorgt onze oplossing voor de flexibiliteit die u nodig hebt om in te spelen op de steeds veranderende behoeften van uw medewerkers. En die tegelijkertijd kostenefficiëntie en betrokkenheid garandeert.