Ontwikkel een benefitsbeleid dat de veerkracht van uw medewerkers vergroot

Medewerkers die slecht voorbereid zijn op wat komen gaat, vormen een van de grootste risico’s waarmee organisaties tegenwoordig worden geconfronteerd. De gezondheid, vitaliteit en de verbinding met de medewerkers zijn van cruciaal belang voor uw organisatie om zich te kunnen aanpassen aan de nieuwe manier van werken.

Bij Aon luisteren we eerst en lossen we pas daarna problemen op. We zorgen ervoor dat elke oplossing die we implementeren gericht is op het integreren van veerkracht in uw personeelsbeleid.

Contact opnemen met een Benefits Consultant

Vitaliteitsprogramma’s zijn ondertussen wijdverspreid en blijven uitbreiden. Toch is slechts.

0%

van de medewerkers is ook echt veerkrachtig.*

*gebaseerd op de factoren met betrekking tot veerkracht die in het rapport genoemd zijn.

Op zichzelf staande inspanningen zorgen niet voor meer veerkrachtige resultaten

Een organisatiebeleid voor vitaliteit en arbeidsvoorwaarden begint met een strategische aanpak. Daarom werken we samen met onze klantpartners waardoor de effecten van uw inspanningen groter zijn dan de som der delen.

Aon's workforce resilience consultancy framework

Bescherm uw medewerkers op alle manieren

Om echte veerkracht te ontwikkelen bij uw medewerkers, moet uw arbeidsvoorwaardenpakket deel uitmaken van een groter geheel en zowel rekening houden met internationale trends als lokaal relevant zijn. Elke dag zorgen we ervoor dat onze klanten betere beslissingen nemen waarmee ze hun organisatie – via hun medewerkers – kunnen beschermen en laten groeien.

Oplossingen voor
commercieel risico

Technologische, economische en geopolitieke verschuivingen zorgen voor een ongekende volatiliteit. We helpen klanten om hun risico-exposure te identificeren, meten en beheren.

Gezondheidsoplossingen

De algemene gezondheid gaat achteruit, de kosten stijgen en medewerkers hebben sterk uiteenlopende behoeften. We helpen organisaties de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers te verbeteren en tegelijkertijd de kosten te beheersen.

Het talent van vandaag verwacht flexibelere arbeidsvoorwaarden, met inbegrip van sociale en duurzame voordelen. Medewerkers verwachten ook altijd en overal toegang op maat te hebben, afgestemd op hun behoeften. Door hieraan tegemoet te komen, kunnen organisaties niet alleen een divers personeelsbestand aanspreken, maar ook inclusie bevorderen, de veerkracht van hun medewerkers vergroten en waarde creëren voor hun medewerkers, gemeenschappen en het milieu.

Andrew Krawczyk, Commercial Leader EMEA, Aon

Wordt de veerkracht van
uw medewerkers groter?

Lees onze laatste inzichten om meer te weten te komen over hoe een veerkrachtcultuur organisaties helpt om te gaan met volatiliteit.

Meer informatie