Greece Greece

Στην υγεία μας


Κοινότοπη ευχή με τεράστια σημασία, δεδομένου ότι  η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό

 

Ο σημερινός τρόπος ζωής χαρακτηρίζεται ως πολύ έντονος, με υπερβολικό στρές που πηγάζει από την πληθώρα των υποχρεώσεών μας σε οικογενειακό, επαγγελματικό και κοινωνικό  επίπεδο.

Ο ρυθμός της καθημερινότητας μας κάνει αμελείς σε θέματα που μας αφορούν όπως στο θέμα της καλής υγείας μας, με αποτέλεσμα να δαπανώνται αρκετά χρήματα σε κινήσεις «πυροσβεστικής» αντιμετώπισης. Το παραπάνω συμπέρασμα επιβεβαιώνεται από πρόσφατη έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ, βάσει της οποίας η Ελλάδα κατατάσσεται πρώτη στην Ευρώπη στις δαπάνες υγείας, που φθάνουν στο 7,3% των μηνιαίων εξόδων ανά νοικοκυριό.

Τόσο οι προσωπικές εμπειρίες που βιώνουμε καθημερινά, όσο και η πρόσφατη σχετική έρευνα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για το Εθνικό Σύστημα Υγείας αναδεικνύουν τις ελλείψεις του κρατικού φορέα υγείας.  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ίδια έρευνα το 63% των ερωτηθέντων ιατρών πιστεύει ότι ο σημερινός τρόπος λειτουργίας του ΕΣΥ μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους στους ασθενείς, ενώ οι ίδιοι οι γιατροί (7 στους 10) δεν επιθυμούν συνεργασία με το ΕΣΥ.

Η υφιστάμενη κατάσταση οδηγεί πολλούς πολίτες στην αναζήτηση συμπληρωματικών τρόπων ποιοτικής αλλά και οικονομικής κάλυψης της υγείας.

Παρά την πληθώρα προγραμμάτων υγείας που παρέχει η ιδιωτική ασφαλιστική αγορά, τις περισσότερες φορές ο πολίτης οδηγείται σε σύγχυση ως προς το πρόγραμμα που πρέπει να επιλέξει για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Η Aon, μια κορυφαία εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών παγκοσμίως, που παρέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων σε θέματα διαχείρισης κινδύνων, συνταξιοδότησης και υγείας, συνεργάζεται με όλη την εγχώρια και διεθνή ασφαλιστική αγορά και έχει τη δυνατότητα να προσφέρει εξατομικευμένη μελέτη, που σας βοηθά στην επιλογή του καταλληλότερου προγράμματος, πετυχαίνοντας την καλύτερη σχέση καλύψεων - κόστους (best value for money).

Επικοινωνήστε μαζί μας για την παροχή της εξατομικευμένης σας μελέτης και εξασφαλίστε πλήρη ενημέρωση και τις κατάλληλες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε το καλύτερο  για εσάς και την οικογένειά σας.


Ρίτα Χριστοδουλάτου
Director  |  Life Planning
+30 213 017 7100 (Αθήνα)
[email protected]