Deel deze pagina
Aon: Leader in human resources, reinsurance & risk

Premie & Subsidie.Monitor: automatisch alle mogelijke subsidies ontvangen

Uw organisatie wil natuurlijk alle subsidies en premiekortingen ontvangen waar het aanspraak op maakt. De aanvragen kosten echter veel tijd en de regelgeving verandert constant. Het aanvraagproces vergt veel tijd en een verkeerde aanvraag ligt al snel op de loer.

Omdat u het al druk genoeg heeft met uw andere werkzaamheden hebben wij een tool ontwikkeld die u dit uit handen neemt. Zo bent u nooit meer te laat met het aanvragen voor subsidies en premiekortingen voor nieuwe werknemers. U voorkomt dat u onnodig geld laat liggen én voldoet aan alle nieuwe eisen en verplichtingen. U bespaart zo een hoop geld, zonder daarnaar om te hoeven kijken.

Deel deze video:     

Hoe werkt de Premie & Subsidie.Monitor?

De Premie & Subsidie.Monitor kan eenvoudig gekoppeld worden aan uw salarissysteem - 90% van de systemen sluit aan op de monitor - en houdt automatisch bij op welke subsidies en premiekortingen u aanspraak kunt maken. De benodigde gegevens worden uit het systeem gehaald (conform Algemene Verordening Gegevensbescherming) en er wordt automatisch een subsidieaanvraag verstuurd.

U bespaart zo een hoop geld, zonder daarnaar om te hoeven kijken.

Lees meer in onze informatiesheet

Quickscan - Hoeveel geld kunt u besparen?

U wilt natuurlijk weten hoeveel geld het u kan opleveren.
Daarom hebben wij een quickscan ontwikkeld die u direct een indicatie geeft van de mogelijke besparingen als u de Premie & Subsidie.Monitor gebruikt.

Bereken direct uw besparing