Netherlands

Het Pensioenkompas: Welke acties zijn er nodig?

 

Stap voor stap naar een nieuwe pensioenregeling

Een nieuw pensioenstelsel betekent dat alle bestaande pensioenregelingen moeten worden aangepast. Werkgevers hebben tot uiterlijk 1 januari 2026 de tijd om dit geregeld te hebben. Het kiezen en implementeren van een nieuwe pensioenregeling vergt de nodige tijd en aandacht. Het is daarom raadzaam om nu al na te gaan wanneer welke acties voor uw organisatie nodig zijn.

Ontvang specifieke updates voor uw organisatie

Het Pensioenkompas wijst organisaties de weg naar een nieuwe pensioenregeling. Door u aan te melden, ontvangt u updates die van toepassing zijn op de specifieke situatie voor uw organisatie. Stap voor stap helpen we u deze reis naar de nieuwe situatie voor te bereiden. We ondersteunen u met antwoord op organisatorische, inhoudelijke maar ook juridische vragen, zoals:

  • Wat is de impact van het nieuwe pensioenstelsel op mijn huidige pensioenregeling?
  • Wanneer moet ik in actie komen en wat moet ik dan precies doen?
  • Wat zijn de verschillen tussen de twee nieuwe type regelingen waar ik uit kan kiezen?
  • Welk effect heeft een nieuwe regeling op het pensioen van mijn medewerkers?
  • Hoe kom ik tot nieuwe afspraken met mijn medewerkers?
 

Dit is hoe het werkt

In onderstaande video leggen we u in 60 seconden uit hoe het Pensioenkompas ook uw organisatie ondersteunt bij het zetten van de juiste stappen.

 

Aanmelden

Meld u via onderstaand formulier geheel vrijblijvend aan voor het Pensioenkompas. U ontvangt dan regelmatig updates per e-mail die passen bij de uitgangssituatie van uw organisatie. Uiteraard kunt u zich op ieder gewenst moment uitschrijven voor deze updates.