Netherlands
Pensioenkompas

Pensioen

 

Begeleiding en advies voor uw pensioenregeling

We kennen als geen ander de pensioenwereld en weten ruim op tijd in te springen in trends. Aon creëert duidelijkheid in de wirwar van de hoeveelheid pensioeninformatie: wijzigingen in wet- en regelgeving, te lage dekkingsgraden, de veranderende behoeften van werkgevers en werknemers en een stijgende pensioenleeftijd.

 

Actueel: Het coronavirus (COVID-19) en de gevolgen voor uw pensioen

Vanwege het coronavirus leven we momenteel in uitzonderlijke tijden. De effecten van het virus kunnen ook gevolgen hebben voor uw verzekerde pensioenregeling. Wat is belangrijk hierover te weten, voor u als werkgever en voor uw medewerkers?

Lees over de gevolgen

 
 

Pensioenakkoord – Dit betekent het voor werkgevers

Brochure

Werkgevers, werknemers en het kabinet hebben overeenstemming bereikt over het pensioenakkoord. Het akkoord vormt de kaders waarbinnen hervormingen kunnen plaatsvinden, maar er moet nog veel gebeuren voor het zover is. Wat betekent het pensioenakkoord voor u als werkgever en voor uw werknemers?

Lees wat het pensioenakkoord inhoudt

 
 

Pensioencommunicatie – Uw medewerkers voorbereid op later

Brochure

Medewerkers verwachten tijdig door hun werkgever te worden ingelicht over het pensioen, blijkt uit onderzoek. Goede pensioencommunicatie biedt voordelen voor zowel medewerkers als werkgevers. Benieuwd naar deze voordelen, en hoe u van start gaat met pensioencommunicatie?

Alles over pensioencommunicatie