Finland


Traineena Aonilla - Lauri ja Jooseppi

Feb 28, 2023 | Lauri Seeste ja Jooseppi Vesala

Hei! Tässä Lauri Seesteen ja Jooseppi Vesalan kokemukset Aon Finland Oy:n viimeisen kuuden kuukauden trainee-ohjelmasta. Jooseppi opiskelee Vaasan yliopistossa taloustiedettä ja Lauri puolestaan rahoitusta Hanken Svenska Högskolanissa. Molemmat olemme maisterivaiheessa opinnoissamme, ja Aonin harjoittelupaikka on osoittautunut erinomaiseksi mahdollisuudeksi yhdistää täysipäiväiset opiskelut ja työskentely. Esimiehemme ovat ymmärtäväisiä ja joustavia, joten aamuiset luennot ja tenttipäivät on helppo sovittaa työaikatauluun.

Trainee-ohjelman alussa meidät perehdytettiin perusteellisesti Aon Finland Oy:n eri liiketoimintayksiköihin, mikä auttoi myöhemmin ymmärtämään paremmin eri vakuutuslajeja ja niiden merkitystä liiketoiminnassa. Pääsimme myös osallistumaan monipuolisiin projekteihin, jotka avasivat laajaa vakuutusalaa entistä enemmän.
Päivittäisiin tehtäviimme kuului vakuutusdokumenttien sekä laskujen käsittelyä CRM-järjestelmän sekä sähköpostilaatikoiden kautta. Olimme osa Client Service -tiimiä, joka otti meidät lämpimästi vastaan ja tarjosi avoimen ilmapiirin kysymyksille ja haasteille. Aonilla on mahdollista kehittää omaa vakuutusosaamista erilaisten koulutusten kautta. Ammattimainen toimintatapa ja monipuoliset työtehtävät motivoivat meitä kehittymään ja haastamaan itseämme. Suosittelemme Aonin trainee-ohjelmaa kaikille, jotka ovat kiinnostuneita riskienhallinnasta, vakuutusmeklaritoiminnasta sekä halukkaita oppimaan vakuutuslajeista Suomen johtavien asiantuntijoiden kanssa. Monelle traineelle Aon on tarjonnut myös jatkopaikan talossa, joten tämä on loistava mahdollisuus aloittaa ura huippuyrityksessä.

Hae traineeksi tästä