Finland
Aon Finland aloittaa yhteistyön salibandyseura Westend Indiansin kanssa

Aon Finland aloittaa yhteistyön salibandyseura Westend Indiansin kanssa

14.9.2017

Westend Indians on solminut yhteistyösopimuksen Aon Finlandin kanssa taatakseen jäsenilleen - tai tutummin heimolaisilleen - toimivan ja kattavan vakuutusturvan. Vahingon sattuessa tarvitaan luotettavat kumppanit, jotta pelit jatkuisivat mahdollisimman nopeasti.

”On ilo ja kunnia saada oman alansa taitaja Aon osaksi Heimoa. Aonin järjestämät vakuutukset tarjoavat heimolaisille keskeistä turvaa haaverin sattuessa. Toivotan heidät tervetulleeksi Heimon keltamustiin!” Westend Indiansin toiminnanjohtaja Mika Leiponen kommentoi.

Seuralaiset voivat hankkia salibandyssa tarvittavan urheiluvakuutuksen Aon Verkkokaupasta itselleen tai vaihtoehtoisesti koko joukkueelle. Valittavana on kaksi turvatasoa, joista jokainen voi valita itselleen sopivan ratkaisun.

”Olemme innoissamme Aon Finlandin ja Westend Indiansin alkaneesta yhteistyöstä! Pelatessa sattuu ja tapahtuu, ja aina ei voi loukkaantumisilta säästyä. Kilpailutimme ja paketoimme salibandyn pelaajille kattavan vakuutusratkaisun, joka on myös hinnaltaan reilu. Sen turvin jokainen Westend Indiansin heimolainen voi keskittyä pelaamiseen”, Aon Finlandin Managing Director Tuuli Paasilehto kertoo.

Aon jaWestend Indians yhteistyöhön

 

Aon tarjoaa sosiaalista mediaa varten tarkoitettuja toimintoja, joiden avulla voit kommentoida tai jakaa sisältöä sosiaalisissa verkostoissa. Mikäli kommentoit tai jaat sisältöä, Aon voi kerätä tiettyjä sosiaalisen median profiilitietoja (käyttäjän perustiedot). Lue lisään Aonin tietosuojasivulta: http://www.aon.com/about-aon/privacy.jsp. Aon ei vastaa kolmannen osapuolen sivustoista. Siksi Aon myös suosittelee perehtymään käyttämiesi sosiaalisen median sivuston tietosuojakäytäntöihin ja -asetuksin.

Lisätietoja

Uutiskirje