Finland
Aon uudistaa Suomen johtoaan

Aon uudistaa Suomen johtoaan

Vakuuttamisen ja riskienhallinnan asiantuntijayritys Aon Finland on nimittänyt yrityksen johtoon Jonathan Casen ja Tuuli Paasilehdon. Yrityksen edellinen toimitusjohtaja Petri Suni luopui tehtävästään 22.2.2017.

Jonathan Casea ja Tuuli Paasilehtoa on pyydetty yhdessä johtamaan Aon Finlandia kohti kasvua ja säilyttämään yrityksen asema johtavana riskienhallinnan asiantuntijana ja vakuutusmeklarina Suomessa. Molemmat raportoivat Jacob Schlawitzille, Aon Nordicin ja Aon Swedenin toimitusjohtajalle.

Jonathanilla on yli 15 vuoden kokemus kansainvälisestä meklaritoiminnasta ja hän on tällä hetkellä toiminut Chief Broking Officerina Aon Finlandilla. Tuulilla on yli 15 vuoden kokemus muutosjohtamisesta finanssialalla. Hänen viimeisin roolinsa Aon Finlandilla on ollut Chief Commercial Officer asiakkuuksien, myynnin ja markkinoinnin johtajana.

”Olen iloinen, että saan pyytää Jonathania ja Tuulia Aon Nordic Leadership -tiimin jäseniksi, jotta voimme työskennellä saumattomasti yhdessä ja tarjota parastamme työntekijöillemme ja asiakkaillemme. Uskon vahvasti, että heidän kokemuksensa ja kykynsä ovat loistava yhdistelmä, kun Aon Finlandin menestystä rakennetaan entisestään vahvan perustan päälle. Haluamme kiittää Petriä hänen työstään ja sitoutumisestaan Aon Finlandilla ja toivomme kaikkea hyvää hänen tuleviin haasteisiinsa”, Jacob Schlawitz sanoo.

 

Aon Finland on Suomen johtava yritysjohtajien neuvonantaja vakuuttamisessa, riskienhallinnassa sekä henkilöstöetuuksissa. Aon Finland suunnittelee ja ostaa suomalaisten yritysten riskeille rahoitusta vuosittain kymmenien miljardien eurojen arvosta. Vakuutusmeklari on vakuutusalan ammattilainen ja puolueeton asiantuntija, jonka avulla yritykset voivat tehostaa riskien sekä vakuutusratkaisujen hallinnointia. Aonin liiketoiminta on organisoitu maailmanlaajuiseksi verkostoksi, joka toimii 120 maassa 72 000 asiantuntijan voimin. Aon Finlandin liikevaihto oli vuonna 2015 12,6 miljoonaa euroa ja Aon Plc:n 11,7 miljardia dollaria. www.aon.fi

Lisätietoja