Finland
Asiakastyytyväisyyskysely 2017 nyt käynnissä

Asiakastyytyväisyyskysely 2017 nyt käynnissä

Yhteistyö Aonin kanssa tuottaa asiakkaalle tuntuvia hyötyjä. Tämän lisäksi haluamme varmistaa, että yhteistyötä tehdään hyvällä fiiliksellä. Siksi haluamme tunnustella asiakkaidemme tyytyväisyyttä palveluumme jatkuvasti. Yksi tapa mitata asiakkaiden mielipidettä meistä on asiakastyytyväisyyskysely.

Client Experience Manager

Tämän vuoden asiakastyytyväisyyskyselymme on parhaillaan käynnissä. Kysymme asiakkailtamme, kuinka todennäköisesti he suosittelisivat Aonia tuttavilleen tai kollegoilleen. Pyydämme heitä perustelemaan arviotaan ja ehdottamaan kehityskohteita palvelumme parantamiseksi.

– Asiakastyytyväisyyskysely antaa asiakkaillemme yhden ylimääräisen kanavan palautteen antamiselle ja palvelun mahdollisten ongelmakohtien sekä kehitysehdotusten esille tuomiseen. Vastaukset toimitetaan kunkin asiakkaan asiakaspäällikölle sekä tiiminvetäjälle. Kriittisiin palautteisiin reagoimme välittömästi tilanteen ja luottamuksen korjaamiseksi. Kiittävä palaute luonnollisesti käsitellään myös yhdessä. Se nostattaa itseluottamusta ja rohkeutta löytää vielä parempia tapoja asiakaskokemuksen parantamiseen, Client Experience Manager Jaana Porrassalmi-Hintikka kertoo.

Asiakkailtamme saamamme palaute on meille ensiarvoisen tärkeää. Sen avulla voimme kehittää palveluamme ja varmistua siitä, että palvelumme vastaavat asiakkaidemme odotuksia ja tuottavat heille lisäarvoa. Palautetta hyödynnämme paitsi asiakkuuksien hoidossa myös tuotekehityksessä sekä myynnissä ja markkinoinnissa.

Palaute kertoo myös, olemmeko toimineet palvelulupaustemme ja arvojemme mukaisesti; olemalla luotettava kumppani, paras asiantuntija, ajatusjohtaja, asiakaspalvelija ja tulosten tekijä.

Toivomme, että jokainen asiakkaamme vastaa kyselyyn. Siihen voi vastata tiistaihin 14.11.2017 saakka.