Finland
Nimitysuutinen

Eeva-Liisa Ylivakeri on aloittanut Aonilla Senior Account Coordinator -tehtävässäEeva-Liisa on turkulainen kauppatieteiden maisteri, jolla on pitkä vakuutusalan tausta asiakaspalvelu- ja kehitystehtävissä. Hänellä on takanaan 10 vuotta korvauskäsittelyä, viisi vuotta vakuutusten myyntiä, vuosi yritysvakuutusten hoitoa sekä meklariyhteistyötä vakuutusyhtiössä. 

Asiakaspalvelutehtävien lisäksi Eeva-Liisa on ollut mukana erilaisissa projektitehtävissä, jotka ovat sisältäneet muun muassa korvauskäsittelyn, myyntiprosessien, IT-projektien ja meklaritoiminnan kehittämistä. Hän on myös vastannut asiakaspalautteiden käsittelystä ja kirjallisesta asiakasviestinnästä, sekä toiminut kouluttajana, tuoteasiantuntijana ja käännöstehtävissä. Kansainvälistä kokemusta Eeva-Liisalta löytyy muutaman vuoden ajalta niin opintojen kuin työnkin kautta.

Eeva-Liisa tuo mukanaan laajan ymmärryksen erilaisista vakuutuslajeista, intohimon asiakaspalvelutoimintaan, kielitaidon sekä aktiivisen ja elämänmittaisesta oppimisesta innostuneen mielen.

– Asiakas ymmärtää oman liiketoimintansa parhaiten. Minä autan hahmottamaan vakuutusten tarpeen erilaisissa toiminnoissa sekä varmistan, että asiakkaan oma liiketoiminta on turvattuna maailman myrskyissä, Eeva-Liisa kertoo.

– Odotuksena on kasvaa ja kehittyä vakuutusalan asiantuntijana erityisesti kansainvälisissä vakuutussopimuksissa, laajentaa ymmärrystäni eri vakuutuslajeista ja riskienhallinnasta sekä verkostoitua ammatillisesti ympäri maailman.

Toivotamme Eeva-Liisan tervetulleeksi Aonille!


   

Aon tarjoaa sosiaalista mediaa varten tarkoitettuja toimintoja, joiden avulla voit kommentoida tai jakaa sisältöä sosiaalisissa verkostoissa. Mikäli kommentoit tai jaat sisältöä, Aon voi kerätä tiettyjä sosiaalisen median profiilitietoja (käyttäjän perustiedot). Lue lisään Aonin tietosuojasivulta: http://www.aon.com/about-aon/privacy.jsp. Aon ei vastaa kolmannen osapuolen sivustoista. Siksi Aon myös suosittelee perehtymään käyttämiesi sosiaalisen median sivuston tietosuojakäytäntöihin ja -asetuksin.

Yhteystiedot