Finland
Nimitysuutinen

Eeva-Liisa Ylivakeri on aloittanut Aonilla Senior Account Coordinator -tehtävässäEeva-Liisa on turkulainen kauppatieteiden maisteri, jolla on pitkä vakuutusalan tausta asiakaspalvelu- ja kehitystehtävissä. Hänellä on takanaan 10 vuotta korvauskäsittelyä, viisi vuotta vakuutusten myyntiä, vuosi yritysvakuutusten hoitoa sekä meklariyhteistyötä vakuutusyhtiössä. 

Asiakaspalvelutehtävien lisäksi Eeva-Liisa on ollut mukana erilaisissa projektitehtävissä, jotka ovat sisältäneet muun muassa korvauskäsittelyn, myyntiprosessien, IT-projektien ja meklaritoiminnan kehittämistä. Hän on myös vastannut asiakaspalautteiden käsittelystä ja kirjallisesta asiakasviestinnästä, sekä toiminut kouluttajana, tuoteasiantuntijana ja käännöstehtävissä. Kansainvälistä kokemusta Eeva-Liisalta löytyy muutaman vuoden ajalta niin opintojen kuin työnkin kautta.

Eeva-Liisa tuo mukanaan laajan ymmärryksen erilaisista vakuutuslajeista, intohimon asiakaspalvelutoimintaan, kielitaidon sekä aktiivisen ja elämänmittaisesta oppimisesta innostuneen mielen.

– Asiakas ymmärtää oman liiketoimintansa parhaiten. Minä autan hahmottamaan vakuutusten tarpeen erilaisissa toiminnoissa sekä varmistan, että asiakkaan oma liiketoiminta on turvattuna maailman myrskyissä, Eeva-Liisa kertoo.

– Odotuksena on kasvaa ja kehittyä vakuutusalan asiantuntijana erityisesti kansainvälisissä vakuutussopimuksissa, laajentaa ymmärrystäni eri vakuutuslajeista ja riskienhallinnasta sekä verkostoitua ammatillisesti ympäri maailman.

Toivotamme Eeva-Liisan tervetulleeksi Aonille!


 

Yhteystiedot