Finland
Jere Lahti asiakaspäälliköksi Aonille

Jere Lahti asiakaspäälliköksi Aonille

Jere Lahti on liittynyt Aon Finlandin joukkoon asiakaspäälliköksi 1.9.2017 alkaen. Jere tuo mukanaan kansainvälistä kokemusta rakennusalan vakuutusratkaisuista. Hän siirtyi Aonille työskenneltyään lähes kolme vuotta Ruotsissa vakuutusmeklariyhtiö Brimissä.

Jere Lahti

Olen Jere Lahti ja olen toiminut useamman vuoden vakuutusalalla niin Suomessa kuin Ruotsissakin.

Toivon, että Aonilla pääsen tapaamaan asiakkaita ja hyödyntämään osaamistani tavalla, joka säästää asiakkaalta sekä rahaa että aikaa.

Olen erikoistunut erityisesti rakennussektorin vakuutusratkaisuihin ja takauksiin. Sekä vakuutuksissa että takauksissa on tärkeää, että tuotteet vastaavat urakkasopimuksen, urakkaohjelman ja yleisten sopimusehtojen vaatimuksia. Rakennusalan riskit ovat yleensä euromääräisesti suuria, jolloin on erityisen tärkeää, että vakuutusturva on oikein mitoitettu. Etenkin työajan takaukset on usein tärkeää saada nopealla aikataululla, jonka vuoksi urakoitsija usein turvautuu tuttuun toimittajaan, sen sijaan, että pyrkisi etsimään itselleen parhaan vaihtoehdon kilpailutuksen kautta.

Vakuutusmeklari tuntee takaustuotteita tarjoavat yritykset sekä näiden toimintatavat ja osaa arvioida tuotteiden hinnoittelun oikeellisuuden. Asiakkaana säästät aikaa, kun kaikki rakennusurakkaan liittyvät vakuutukset ja takaukset voi hoitaa yhden kontaktihenkilön kautta.

Jos haluat keskustella yrityksenne vakuutusratkaisuista ja riskienhallinnasta, autan mielelläni.

Lisätietoja

Uutiskirje