Finland

Kirsi Bergman Aonin HR-päälliköksi

Kirsi Bergman aloitti Aon Finlandin henkilöstöpäällikkönä elokuussa 2017. Kirsi tuo mukanaan Aonille osaamista ja kokemusta henkilöstö- ja viestintäasioiden hoidosta kansainvälisissä palvelu- ja konsulttiyrityksissä.

Kirsi Bergman

— Olen työskennellyt useita vuosia ulkomaisten yhtiöiden suomalaisissa tytäryhtiöissä, toteuttanut useita yritysjärjestelyitä ja organisaatiomuutoksia, luonut henkilöstöhallinnon ydinprosesseja ja suhteuttanut niitä liiketoiminnan tarpeen mukaan. Samanaikaisesti olen nähnyt tärkeäksi ja tarpeelliseksi edistää vastuullani olleita henkilöstön kehittämistä sekä työhyvinvointia ja -suojelua. Viihdyn ympäristössä, jossa tapahtuu paljon. Aon Suomi ja uudet kollegat ovatkin vastanneet odotuksiani hienosti! Toivottavasti tapaamme asiakastilaisuuksissamme tai rekrytoinnin merkeissä, Kirsi Bergman kommentoi.

Kiinnostaako Aon työpaikkana? Ota Kirsiin yhteyttä

Kirsi kertoo sinulle mielellään, mitä työtehtäviä Aon Finlandilla on avoinna ja minkälaista osaamista etsimme. Aonilla työskentelevien asiantuntijoiden koulutustaustasta löytyy opintoja muun muassa vakuutustieteen, riskienhallinnan, matematiikan, juridiikan ja kaupallisten aineiden parissa. Urapolkuja on erilaisia: joko suoraan yliopistolta harjoittelukauden ja tehtäväkierron kautta edeten tai kokemusta on kertynyt erilaisissa asiantuntijuutta ja johtamistaitoja kehittäneissä tehtävissä vakuutusalalla.

Kerrytämme osaamistamme tiiviillä yhteistyöllä globaalin verkostomme kanssa: osallistumme Aonin tarjoamiin monipuolisiin koulutusohjelmiin ja hiljaisen tiedon keräämiseksi suomalaiset asiantuntijat käyvät ulkomailla tutustumassa, miten riskienhallintaa ja asiakkaiden edunvalvontaa vakuuttamisessa hoidetaan muissa Aon-maissa. Vastavuoroisesti me perehdytämme ulkomaisia kollegoja toimintaympäristöömme ja –tapoihimme Suomessa.

Jos kiinnostuit harjoittelusta tai vakituisemmasta työskentelystä meillä Aonilla – älä epäröi ottaa yhteyttä!

Lisätietoja