Finland

Miikka Kukkonen Aonille Account Coordinatoriksi

Miikka Kukkonen on aloittanut Aon Finlandilla Account Coordinator -tehtävässä 4.12.2017. Miikka on kauppatieteilijä Tampereen yliopistosta ja hän on työskennellyt aiemmin vakuutusalalla.

Miikka Kukkonen


– Olen Tampereelta yliopisto-opintojen kautta Helsinkiin Aonille päätynyt joensuulainen. Tampereen yliopistossa opiskelin kauppatieteellisessä pääaineenani vakuutustiede ja riskienhallinta. Opintojen edetessä kiinnostukseni vakuutusalaa kohtaan kasvoi kasvamistaan. Tästä syystä työpaikka vakuutusmeklarina antaa kutkuttavan mahdollisuuden tutustua erilaisiin yrityksiin, heidän riskienhallintaansa ja vakuutusratkaisuihin!
 
Opiskelujen ohessa työskentelin Tampereella vakuutusyhtiössä liikenne- ja kaskovakuutusten korvauskäsittelijänä, jolloin syntyi ensimmäinen käytännön kosketuspintani vahinkovakuuttamiseen sekä vahingonkorvausasioihin. Vakuutusyhtiössä työskentely antoi myös paljon kokemusta asiakassuhteiden hoitamisesta, ja uskon pystyväni hyödyntämään näitä oppeja myös arvon luomiseen tulevien asiakkaideni kanssa.
 
Vakuutusmeklarina autan Aonin asiakkaita saavuttamaan heille parhaat mahdolliset vakuutusratkaisut, ja sitä kautta kestävän asiakassuhteen ylläpidon.

Yhteystiedot