Finland

Päivi Taivalmaa vahvistaa Aon Finlandin vastuuasiantuntijuutta ja vahinkojen hoitopalvelua

Päivi Taivalmaa on aloittanut Aon Finlandissa vastuuasiantuntijana tammikuussa 2018. Päivi on työskennellyt yritysten vastuuriskien parissa jo pitkään ja hänellä on vahvaa osaamista vahinkojen hoitamisesta. Vakuutusalalta hänelle on kertynyt kokemusta myös kuljetus-, ajoneuvo- sekä yksityishenkilöiden omaisuus- ja henkilövahinkojen parista.
”Ennen siirtymistäni Aonille toimin vastuukorvausasiantuntijana (Senior Claims Adjuster) Zurich Insurance plc:n Suomen toimistossa.  Hoidin erityisesti pohjoismaisten asiakasyritysten kansainvälisiä vastuuvahinkoja, mutta myös kansainvälisten yritysten suomalaisten tytäryhtiöiden Suomessa sattuneita vahinkoja. Olen toiminut muun muassa vastuuriskienhallinnan asiantuntijana Ifissä, jolloin tehtäviini kuului mm. asiakkaiden vastuu- ja sopimusriskien kartoittaminen ja arviointi. Olen myös tehnyt vastuu- ja sopimusriskienhallintaan sekä kuljetusoikeuteen liittyviä koulutuksia”, Päivi kertoo ja jatkaa:

”Toivon, että osaamisestani ja kokemuksestani on hyötyä Aonin asiakkaille vastuuriskien tunnistamisessa ja että voin opastaa asiakkaitamme kullekin yritykselle parhaiten soveltuvan vakuutusratkaisun rakentamisessa.”

Aon Finlandin Chief Broking Officer Antero Airo kommentoi: ”Päivi vahvistaa osaamistamme asiakkaillemme tärkeillä vahinkovakuuttamisen osa-alueilla. Vakuutusratkaisun todellinen toimivuus testataan vahingon tapahtuessa ja haluamme siksi tarjota asiakkaillemme vahvaa osaamista myös vahinkojen hoidossa. Päivi tulee myös kehittämään palveluitamme vastuuriskienhallinnan alalla. Toivotamme Päivin lämpimästi tervetulleeksi Aonille.”

 

Yhteystiedot