Finland

Pertti Taskinen on aloittanut Aonilla asiakkuuspäällikkönä

 

Pertti Taskinen on liittynyt Aon Finlandin joukkoon Account Manageriksi helmikuussa 2018.Olen Pertti Taskinen, vakuutus- ja finanssialan asiantuntija. Aloitin Aonilla työt 27.2.2018 asiakkuuspäällikkönä. 

Pankki- ja vakuutusalalta minulle on kertynyt kohta 10 vuoden työkokemus erilaisissa tehtävissä. Pankkiala tuli tutuksi nykyisen Danske Bankin palveluksessa, jossa toimin muun muassa asiakkuus- ja rahoituspäällikkönä. OP Vakuutus taas toi kokemuksia henkilöasiakkaiden ja pienten yritysasiakkaiden vakuuttamisesta noin viiden vuoden ajan.

Asiakkaan etua ajatellen


Korkealaatuinen asiakaspalvelu ja kyky ratkaista ongelmia yhteistyössä asiakkaan kanssa on suurin vahvuuteni. Minulle tyytyväinen asiakas on kaikista tärkein tavoitteeni ja tämä periaate ohjaa kaikkea työtäni. Meklarin toimenkuva on minulle hyvin mieluinen, koska asiakkaiden etu ja heille parhaiden ratkaisujen löytäminen markkinoilta ovat toiminnan keskiössä.

Henkilöstön vakuuttamiseen satsaaminen kannattaa 


Minulla on sekä vahinko- että henkilöriskien vakuuttamisesta hyvää kokemusta, joten pystyn auttamaan asiakkaitani tunnistamaan liiketoiminnan riskejä ja vakuutustarpeita laajalla skaalalla.

Etenkin yritysten henkilöstön vakuuttaminen on lähellä sydäntäni, koska henkilöstö on jokaisen yrityksen peruskallio ja suurin voimavara. Henkilöstön vakuutusratkaisuilla on keskeinen rooli yrityksen riskienhallinnassa, koska jokainen menetetty työpäivä sairauden tai tapaturman takia maksaa yritykselle vuositasolla isoja summia. Näiden poissaolojen minimointi ja hyvän työkyvyn ylläpito maksaa yritykselle siihen sijoitetut varat takaisin moninkertaisesti.

Suomalaisia menestystarinoita tukemassa


Asiakasyritykset, joita hoidan, ovat monenlaisia, monenkokoisia ja usealta eri toimialalta. Ei siis kannata epäröidä, vaan ottaa rohkeasti yhteyttä, mikäli harkitsee meklaripalveluiden hyödyntämistä oman yritystoiminnan suojaamiseksi. Autan mielelläni ja yhdessä Aonin lajiasiantuntijoiden kanssa pystymme rakentamaan jokaiselle yritykselle optimoidun ja räätälöidyn palvelukokonaisuuden juuri heidän omiin tarpeisiin sopivana.

Uskon, että minulla on potentiaalia kasvaa työssäni Aonilla merkittävästi. Eri vakuutuslajien osalta voi huoletta todeta, ettei tule koskaan valmiiksi vaan aina pystyy kehittymään paremmaksi. Olen erittäin ylpeä, että Aon auttaa ajatus- ja markkinajohtajana suomalaisten yritysten menestystarinoita ja pystyy ratkaisemaan kansainvälisesti haasteita, joita syntyy kun yritysten toimintaa laajennetaan ulkomaille.

Jos haluat keskustella yrityksesi vakuutusratkaisusta, ota yhteyttä!

Yhteystiedot