Finland
Nimitysuutinen

Aonin M&A- ja transaktiopalvelut vahvistavat pohjoismaista tiimiään

Aonin pohjoismainen M&A and Transaction Solutions -tiimi on rekrytoinut kolme uutta asiantuntijaa:


Christel Nokkala on aloittanut Aonilla elokuussa Transaction Solutions -asiantuntijana. Hänen toimipaikkansa sijaitsee Helsingissä. Christelillä on yli kuuden vuoden kokemus työskentelystä yrityskauppojen parissa. Ennen Aonille tuloaan hän työskenteli Roschierilla vuodesta 2014 lähtien, viimeisimpänä Senior Associate -roolissa. Christelillä on myös kokemusta veroasiantuntijan tehtävästä EY:ltä.

Caroline Karlsson aloitti Aonilla Pohjoismaiden transaktiopalveluiden johtajana kesäkuussa, toimipaikkanaan Tukholma. Caroline siirtyi Aonille työskenneltyään noin 10 vuotta Mannheimer Swartlingilla M&A-palveluiden lakimiehenä ja viimeisimpänä Senior Accosiate -roolissa. 

Ida Kindseth aloitti Aonilla toukokuussa Transaction Solutions -asiantuntijana, toimipaikkanaan Oslo. Hän on aikaisemmin työskennellyt KPMG:llä ja ollut viimeksi M&A-asiantuntijana toisessa vakuutusmeklariyrityksessä.

– Olemme iloisia voidessamme toivottaa Christelin ja muut uudet pohjoismaiset M&A-kollegat tervetulleeksi Aonille. Christelillä on vahva kokemus M&A-transaktioista ja veroneuvonnasta. Tämä vahvistaa kykyämme tarjota entistäkin laadukkaampaa ja laaja-alaisempaa neuvonantoa vaativien M&A- ja kiinteistötransaktioiden vakuutusprosesseissa, kertoo Petri Selin Aon Finlandilta.  

Näiden uusien kollegoiden myötä pohjoismainen M&A-tiimimme kasvaa 9 asiantuntijaan, ja on näin ollen suurin M&A-vakuutusten neuvonantoon keskittynyt asiantuntijatiimi Pohjoismaissa.


Lisätietoja: 

 
Petri Selin     Christel Nokkala
Head of M&A and Financial Lines   Head of Transaction Liability
+358 50 527 3610   +358 44 295 5799
petri.selin@aon.fi   christel.nokkala@aon.fi


   

Aon tarjoaa sosiaalista mediaa varten tarkoitettuja toimintoja, joiden avulla voit kommentoida tai jakaa sisältöä sosiaalisissa verkostoissa. Mikäli kommentoit tai jaat sisältöä, Aon voi kerätä tiettyjä sosiaalisen median profiilitietoja (käyttäjän perustiedot). Lue lisään Aonin tietosuojasivulta: http://www.aon.com/about-aon/privacy.jsp. Aon ei vastaa kolmannen osapuolen sivustoista. Siksi Aon myös suosittelee perehtymään käyttämiesi sosiaalisen median sivuston tietosuojakäytäntöihin ja -asetuksin.

Yhteystiedot