Finland
Nimitysuutinen

Aonin M&A- ja transaktiopalvelut vahvistavat pohjoismaista tiimiään

Aonin pohjoismainen M&A and Transaction Solutions -tiimi on rekrytoinut kolme uutta asiantuntijaa:


Christel Nokkala on aloittanut Aonilla elokuussa Transaction Solutions -asiantuntijana. Hänen toimipaikkansa sijaitsee Helsingissä. Christelillä on yli kuuden vuoden kokemus työskentelystä yrityskauppojen parissa. Ennen Aonille tuloaan hän työskenteli Roschierilla vuodesta 2014 lähtien, viimeisimpänä Senior Associate -roolissa. Christelillä on myös kokemusta veroasiantuntijan tehtävästä EY:ltä.

Caroline Karlsson aloitti Aonilla Pohjoismaiden transaktiopalveluiden johtajana kesäkuussa, toimipaikkanaan Tukholma. Caroline siirtyi Aonille työskenneltyään noin 10 vuotta Mannheimer Swartlingilla M&A-palveluiden lakimiehenä ja viimeisimpänä Senior Accosiate -roolissa. 

Ida Kindseth aloitti Aonilla toukokuussa Transaction Solutions -asiantuntijana, toimipaikkanaan Oslo. Hän on aikaisemmin työskennellyt KPMG:llä ja ollut viimeksi M&A-asiantuntijana toisessa vakuutusmeklariyrityksessä.

– Olemme iloisia voidessamme toivottaa Christelin ja muut uudet pohjoismaiset M&A-kollegat tervetulleeksi Aonille. Christelillä on vahva kokemus M&A-transaktioista ja veroneuvonnasta. Tämä vahvistaa kykyämme tarjota entistäkin laadukkaampaa ja laaja-alaisempaa neuvonantoa vaativien M&A- ja kiinteistötransaktioiden vakuutusprosesseissa, kertoo Petri Selin Aon Finlandilta.  

Näiden uusien kollegoiden myötä pohjoismainen M&A-tiimimme kasvaa 9 asiantuntijaan, ja on näin ollen suurin M&A-vakuutusten neuvonantoon keskittynyt asiantuntijatiimi Pohjoismaissa.


Lisätietoja: 

 
Petri Selin     Christel Nokkala
Head of M&A and Financial Lines   Head of Transaction Liability
+358 50 527 3610   +358 44 295 5799
[email protected]   [email protected]


 

Yhteystiedot