Finland

Tuire Koskinen Aonille Account Coordinatoriksi

 
Tuire Koskinen on liittynyt Aon Finlandin joukkoon Account Coordinatoriksi tammikuussa 2018.Tuire on opiskellut vakuutustiedettä ja riskienhallintaa Tampereen Johtamiskorkeakoulussa, josta hän valmistui kauppatieteiden maisteriksi. Hän työskenteli opintojen ohella asiakaspalvelu- ja korvaustehtävissä eri vakuutusyhtiöissä perehtyen omaisuus- ja eläkevakuutuksiin sekä sosiaalivakuutukseen Kelassa. Valmistuttuaan Tuire työskenteli hetken valtion kehitystukihankkeessa neuvoen yrityksiä kansainvälistymiseen liittyen. 

– Nyt olen ilokseni päässyt takaisin vakuutusalalle ja vieläpä yritykseen, johon tiesin haluavani töihin jo opintojen alkuvaiheessa! Työskentelen Aonin globaalin verkoston kanssa tiiviissä ja tehokkaassa yhteistyössä, jotta kansainväliset asiakkaamme voivat keskittyä vakuutusasioiden hoitamisen sijasta omaan ydinliiketoimintaansa. Haluan nähdä tehtävässäni, kuinka asiakkaamme hyötyvät avullamme niin säästyneen rahan, ajan kuin harmaiden hiuksienkin suhteen, Tuire Koskinen kommentoi.

– On hienoa saada Tuire tiimiini, ja jo ensimmäisten viikkojen aikana olen päässyt todistamaan hänen reipasta otetta työtehtäviin ja nopeaa osaamisen kehittymistä. Tuire tulee täydentämään meidän Incoming-tiimin osaamista ja uskon, että hänen positiivinen asenteensa luo asiakkaillemme mielekkäitä kohtaamisia, tiimin esimies Birgitta Aalto kertoo.
 

Yhteystiedot