Finland
Nimitysuutinen

Ulla Vares on aloittanut Aonilla asiakaspäällikkönä

Ullalla on vankka vakuutusalan tausta. Hän aloitti vakuutusalan tehtävät vakuutusmeklarina Kanadassa ja työskenteli siellä reilut 20 vuotta ennen takaisinmuuttoaan Suomeen.  Uransa aikana hän on työskennellyt useammassa meklaritoimistossa, myös Kanadan Aonilla niin Thunder Bayssa kuin Torontossakin. Ullalla on laajaa kokemusta yksityis- ja yritysasiakkaiden vahinkovakuutusten myynnistä, olemassa olevien asiakkuuksien ylläpidosta ja tiimin vetämisestä. 

– Nyt tuntuu todella mukavalta liittyä taas Aonin perheeseen, Ulla kertoo. 

Suomessa, ennen Aonille tuloaan, Ulla työskenteli LähiTapiolassa noin viisi vuotta asiakaspalvelussa yritys- ja yksityisasiakkaiden parissa, ja teki myös jonkin verran sijoitusvakuutuksia. 

– Asiakaskeskeisyys, palvelualttius ja rautainen ammattitaito ovat meklarin keskeiset ominaisuudet asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämisessä ja turvaamisessa. Uskon, että tuon asiakkailleni selväkielistä ymmärrystä vakuutusturvan sisältöön, vakuutusturvan ajantasaista ylläpitoa ja kansainvälistä palvelua. Odotan innolla työskentelyä uusien asiakkaiden kanssa.  

Yhteystiedot