Finland
Aon RyhmäEtu - valmiiksi kilpailutetut vakuutusohjelmat

Aon RyhmäEtu - valmiiksi kilpailutetut vakuutusohjelmat

Aon RyhmäEtu on valmis vakuutusohjelma, joka perustuu ennalta kilpailutettuun vakuutuslajiin. Vakuutusyhtiöitä kilpailutettaessa vakuuttajaksi valitaan aina hinnaltaan ja vakuutusehdoiltaan markkinoiden paras. Palvelu on saatavilla ainoastaan Aon Finlandin kautta.

Pienyritykselle suurostajan edut
Valmiiksi kilpailutetun vakuutuksen ansiosta pienemmillä yrityksillä on mahdollisuus hyötyä suuren volyymin tuomista eduista. RyhmäEtu -palvelun ansiosta Aonin asiakkaat saavuttavat säästöjä vakuutusmaksuissa. Säästöjä emme tee karsimalla vakuutusturvan sisältöä, vaan vakuuttaja valitaan siten, että se on hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras.

Säästä aikaa - kilpailutus on jo hoidettu
Aon hoitaa vakuutuksen kilpailuttamisen, analysoinnin, palveluntuottajan vertailun ja valinnan sekä ylläpitää palvelua asiakkaiden etua ajatellen.

Kilpailukykyisin vaihtoehto vuodesta toiseen
Aon seuraa markkinoiden kehittymistä ja varmistaa, että ratkaisu on kilpailukykyinen vuodesta toiseen.

Aon RyhmäEtu -vakuutusohjelmat:

Valmiiksi kilpailutettu vakuutusohjelma on saatavilla seuraaville vakuutuslajeille:

  • RyhmäEtu virkamatkoille
    Aonin asiantuntijoiden kehittämä RyhmäEtu virkamatkoille on hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyisin matkavakuutusohjelma. Palvelu sisältää valmiiksi kilpailutetun matkavakuutuksen ja jatkuva vakuutuspalvelu takaa sen, että ratkaisu pysyy kilpailukykyisenä vuodesta toiseen. RyhmäEtu virkamatkoille on tarkoitettu suomalaisille yrityksille, joiden työntekijät matkustavat kotimaassa ja ulkomailla. Vakuutus koskee virkamatkoja ja se suojaa matkustajaa sekä matkatavaroita. Palveluun liittyminen on nopeaa ja vakuutuksen saa nopeasti voimaan.
  • RyhmäEtu tapaturmavakuutukselle
    Pienempien yritysten lakisääteisen tapaturmavakuutuksen maksu perustuu vakuutusyhtiöiden taulukon mukaiseen listahinnoitteluun (taulustomaksu), johon yritys itse ei voi vaikuttaa. Aon RyhmäEtu tapaturmavakuutukselle -palvelun tavoitteena on saada säästöä maksuun myös pienemmille yrityksille. Tuotteessa ja turvassa ei ole eroa, sillä se on määritetty laissa ja asetuksissa.

    Kysy lisää: Bo Lampenius, bo.lampenius(at)aon.fi, puh. 0201 266 253

Aonin vakuutuspalvelut suurille ja keskisuurille yrityksille

Request Info Expand
* Required fields


  Invalid Email Addressclose form