Finland
Pk-yrityksen matkavakuutus
Ryhmäratkaisut

Matkavakuutus pk-yrityksille

Valmiiksi kilpailutettu matkavakuutus pk-yrityksille 

Yrityksen johdon ja työntekijöiden matkustusturvallisuus on yksi henkilöstöön kohdistuvista avainriskeistä. Kattava vakuutusturva matkoille on merkittävän henkilöstöetuuden lisäksi hyvää yrityskuvaa ja -mainetta ylläpitävä tekijä. Maailmalla matkustaessa riskien vaikutukseen voidaan vaikuttaa oikeilla työkaluilla – vakuutusratkaisut ovat yksi riskienhallintakeino.

Aonin matkavakuutusasiantuntijat ovat rakentaneet valmiiksi kilpailutetun Matkavakuutuksen Ryhmäratkaisun, joka mahdollistaa kattavammat ehdot, laajemman turvatason ja samalla kilpailukykyisen hinnoittelun pk-yrityksille.


Kenelle matkavakuutuksen ryhmäratkaisu sopii?


Ryhmäratkaisu tarjoaa laajaa vakuutusturvaa suomalaisille pk-yrityksille sekä niiden EU- ja ETA-alueilla sijaitseville tytäryhtiöille.


Mitä matkavakuutus kattaa?


Vakuutus on voimassa enintään 180 päivää kestävillä työmatkoilla ja niiden yhteydessä enintään 14 päivää kestävillä vapaa-ajan matkoilla. Koko henkilöstön tai nimetyn henkilöryhmän erilliset vapaa-ajan matkat voidaan sisällyttää turvan piiriin.

Vakuutusturva on voimassa kaikkialla maailmassa, myös kotimaassa. Valinnan voi tehdä kolmen eritasoisen vakuutusturvan välillä. 


Keskeiset edut

 
  • Ei rajoitusta vakuutettujen kansalaisuuteen
  • Selkeä hinnoittelu, johon vaikuttaa työmatkapäivien lukumäärä tai vapaa-ajan vakuutettujen henkilömäärä
  • Sisältää kotiinkuljetuksen myös tilanteissa, jolloin ennen matkaa alkanut sairaus pahenee äkillisesti matkan aikana (sis. ambulanssilento). Tämä turva on usein kattamatta matkavakuutuksesta
  • Sisältää turvaa sekä sairauden että tapaturman aiheuttamalle pysyvälle haitalle ja kuolemalle
  • Evakuointi vaarallisilta alueilta poliittisen epävarmuuden tai luonnonmullistuksen vuoksi ja kriisiterapia matkalla kohdatun trauman jälkihoitona kuuluvat kaikkiin turvatasoihin
  • Vakuutusehdot ovat monilta osin muita markkinoilla olevia ehtoja laajemmat

 

Ota yhteyttä!


Jos kiinnostuit kuulemaan lisää Aonin matkavakuutuksen ryhmäratkaisusta, ota yhteyttä asiantuntijaamme.

Leena Haimilahti 
Travel Specialist
[email protected]
+358 201 266348

 
[Error loading the control 'eloquadownloadform', check event log for more details]
Ota yhteyttä Expand
* Pakolliset tiedot


  Virheellinen sähköpostiosoite 
 
sulje lomake

Yhteystiedot